Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan szakítok valakivel azért mert nem akar leszopni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 11. 12:01
1/23 anonim válasza:
Ha igényled az orális szexet és nem passzoltok akkor igen
2/23 anonim válasza:
A feleségem sem akart szopni. Azt hittem,bennem lehet a hiba hogy nem tudom rábeszélni (én nyaltam!), elsők voltunk egymásnak. Gondoltam, majd másnak sikerül rávenni, de csak "luksógoraim" lettek, nem kapta be senkiét sem.
3/23 anonim válasza:
Hiába szerettem, mondtam hogyha nem adja meg előbb utóbb Anyira fog hiányozni az orál hogy meg fogom csalni ezt én nem akarom nem tudnék utána tükörbe nézni
Így elhagytam
4/23 anonim válasza:
Én is szakítanék, ha nem nyalna (méghozzá jól) a párom. Nekem erre szükségem van, de másra meg nem erőltethetem, megcsalni soha senkit nem fogok. Akármi lehet szakító ok, amiben nem passzolnak a felek.
5/23 anonim válasza:
Igazad van kár erőltetni, hosszútávon ez csak nsgyobb probléma lesz
6/23 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan nő, akit ne lehetne rávenni. Nem vagy elég ügyes. Ha egy nő jól fel van izgatva, meg rendszeresen kielégítve, előbb-utóbb megjön a kedve.
Előtte alaposan mosd meg, izgasd fel, és próbáld rávenni, hogy csak egy rövid időre kapja be. Utána jól keféld meg.
7/23 anonim válasza:
Lehet nekem szerencsém van,és nem ez az általános,de én nem találkoztam eddigi pályafutásom alatt olyan nővel,aki nem szopott.Olyannal sem,aki nem szeretette,de csinálta.Mind élvezettel,szívesen tette.
Hozzátartozik,hogy én meg imádok nyalni.42F
8/23 anonim válasza:
Hogyha már a kapcsolat elején nem vagy boldog, jobb békésen lezárni, mint húzni az időt.
9/23 anonim válasza:
Ha tudtára adtad hogy neked szükséged van rá de nem teszi meg akkor igen egyszerűen nem lasszoltok nincs ebben semmi rossz
10/23 anonim válasza:
Jogos a szakítás.Szopjon rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!