Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tesznek meg sok mindet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesznek meg sok mindet a nők a barátjuk kedvéért, ha amúgy egyáltalán nem élvezik?

Figyelt kérdés
Megcsalás elkerülése miatt? Vagy a társadalmi nyomás,hogy a férfinak ki kell a vágyait elégíteni,mert egy jó nő mindent megtesz a férfinak?
2022. máj. 11. 11:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Netán szeretetből?
2022. máj. 11. 11:17
 2/14 anonim ***** válasza:
Na ezt sosem értettem én sem. Én nem mondom, hogy mindentent megtennék, amit kér. Viszont ha van egy ötlete, amiről nincsen még tapasztalatom, nem undorodom tőle (pl pisi, kaki, vér, seggnyalás stb), akkor szívesen kipróbálom vele és meglátjuk, hogy tetszik-e vagy sem. Volt, ami nem tetszett, de 95%-ban jó ötlet volt, hogy kipróbáltuk. Ami nem jött be, azt nem csináltuk többet. Viszont ez oda-vissza igaz nálunk. Ő is több dolgot kipróbált miattam.
2022. máj. 11. 11:24
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
A pénz nagy úr.
2022. máj. 11. 11:25
 4/14 A kérdező kommentje:

1#

Ha szeretem,ha nem, ha valamit én nem élvezek, akkor nem fogom csinálni senki kedvéért. Ennyire nem kell alárendelni magunkat a másiknak.

2022. máj. 11. 11:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, nálunk nem is tesz meg semmit az asszony az alap dolgokon kívül, hiába kértem. Még csak annyit se, hogy borotválja le a punciját, hogy legyen egy kis változatosság, meg az úgyis visszanő. De nem, és kész. Már nem is kérek semmit.
2022. máj. 11. 11:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alap dolog, hogy én megteszem, amit tudok, amire vágyik, és ő is hasonlóan tesz.

Egy jó kapcsolat ilyen... tehát a kölcsönösség legalább annyira fontos.

2022. máj. 11. 12:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ha szeretem,ha nem, ha valamit én nem élvezek, akkor nem fogom csinálni senki kedvéért. Ennyire nem kell alárendelni magunkat a másiknak."

Az örömszerzés kedvéért. Nemcsak a szexen belül, hanem azon kívül is jó néhány olyan tevékenység van, ami önmagában nem feltétlen nyújt túl nagy élvezetet és ha nincs a párom, akkor nem csinálnám. Ilyen például egy masszázs, vagy szétnézni neki ajándékért egy olyan boltban, ahová saját jószántamból a lábamat se tenném be, stb.

Abban egyetértek, hogy a szex alapvetően úgy jó, ha mindkét fél számára élvezetes és mindkét fél örömmel csinálja. De ez nem azt jelenti, hogy minden pillanatának maximálisan élvezetesnek kell lennie, illetve semmibe nem kell energiát fektetni.

2022. máj. 11. 12:01
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Olyan ember nincs, aki kizárólag olyan dolgokat csinál, amit szeret, élvez.

És ez a szexre is igaz.

2022. máj. 11. 12:04
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Semmi alárendeltség nincs ebben. Szeretem és szívesen megteszem neki. Ha annyira rossz vagy ha tényleg undorít, akkor nyilván nem vagy megbeszéljük, de nehogy már ne lehessen engedni. Akkor milyen kapcsolatot vársz? Ha neki fáj a feje, akkor menj egyedül anyádhoz? Ha ennyi kényelmetlenséget nem vállal érted, akkor hol a kölcsönös kapcsolat? Ez a szexre is igaz.
2022. máj. 11. 12:51
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem teszi meg majd keresünk mást aki megteszi. 🤷‍♂️
2022. máj. 11. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!