Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik ti milyen sürün jártok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti milyen sürün jártok rosszlányokhoz?

Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 22:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%
Fiatal srác vagyok, oszinte leszek. Nem éri meg randizni a 18-20-25 éves korosztályban, és mi srácok egy idő után kezdjük megunni, hogy csak loholunk minden lány után, aztán a végén minimálisan sem jön vissza annyi a lányoktól a korosztályunkban.Egesz egyszerűen kezdünk nagyon fáradtak lenni, és totálisan el is veszti ma már egyre több srác az érdeklődést egy lány iránt, mert azok játsszák az elérhetetlent, nem ír vissza semelyik sem, és ha igen, akkor "nem" "igen" "aha, az jó" és ennyi. És akkor ekkor jönnek a fizetős alkalmak. Kb semmi idő leszervezni, fix, és még fele annyiba se kerül mint egy barátnő. Randizni meg ismerkedni ma már olyan mintha rendelni akarnék valamit külföldről, ami mondjuk 5000ft, de a szállítás meg a vámmal együtt már +20.000ft lesz. Nem éri meg, köszönjük. Havi 1-2 alkalom van, amikor semmi komplikációval ki lehet engedni a gőzt. Valahogy szerintem nem véletlen, hogy ez jobban megéri...
2022. máj. 11. 20:41
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
#21 Most nekem is lesz egy randi kìsérletem egy nem fizetőssel..ha nemjön össze akkor feladtam és elmegyek egy rosszlànyhoz 😅🤣
2022. máj. 12. 14:59
 23/23 anonim ***** válasza:
Mostanában hetente eljárok.
2022. máj. 14. 04:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!