Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/33 anonim válasza:
Nekem aztán nem.
Csak nem megint egy önbecsüsélhiányos lány a kérdező, aki irigyli ezt a torz testalkatot, mert azt hiszi ez jön be a férfiaknak?
Nagyon nem, de persze most meg fogom kapni hogy titkon az ilyenekre csorgatom a nyálam, hát nem hölgyeim, rohadtul nem.
5/33 anonim válasza:
Istenem. xD
Imádom látni mikor egy ilyen nő azt hiszi ér valamit és mindene megvan. Közben meg minden normális ember látja, hogy nem normális. Szegénynek éppen elég nagy baja, hogy ilyen lett. Átváltoznál ilyenné ha cserébe gazdagabb lehetnél? Én biztos nem. ^^
Bár fiú vagyok.
23/f
6/33 anonim válasza:
Van a csajban valami, ami miatt én is csípem.
Gátlástalan, laza nő lehet.
7/33 anonim válasza:
Én férfi vagyok de ilyen női testbe bármikor belekoltoznék!!!
8/33 anonim válasza:
Ennek a nonek valami nagyon nem stimmel a fejeben. Szornyen mu
10/33 anonim válasza:
Dehogy!
Inkább Olivia Nice (B. Anikó), ő gyönyörű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!