Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magyarországon vajon van Nina...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon vajon van Nina Dobrev vagy Bella Thorne típusú szexistennő?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Tudom magasra tettem a mércét, de hát én már csak ilyen vagyok, eddig sajnos még csak hasonlót se láttam. :(

2020. febr. 12. 23:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Minden második fiatal lány így néz ki
2020. febr. 12. 23:27
 2/18 A kérdező kommentje:
1 Menj el a szemészetre gond van. :(
2020. febr. 12. 23:28
 3/18 anonim ***** válasza:
69%

Te szegény:(

Hát sajnos jó pasik sincsenek!

2020. febr. 12. 23:30
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Nina Dobrev tényleg szép, de olyan szomszéd lány típus, valóban rengeteg szaladgál belőle itt is, meg kb mindenhol.

Bella Thorne meg kifejezetten ronda arcra.

2020. febr. 12. 23:30
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

Hát, ezek azért nem annyira szexistennők.

De neked jók.

2020. febr. 12. 23:32
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk csak Clara Dobrev típusú hermafroditák élnek. :D
2020. febr. 12. 23:34
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol éltek, de én csak ilyen lófejű, kapa fogú, falusi típusú lányokat látok idehaza. Többségben ráadásul északi típusúak, és azoktól a hideg ráz. Nagyon sajnálom :(
2020. febr. 12. 23:37
 8/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul sokuknál ilyen genetikai retardáció is kirajzolódik. Úgyhogy tényleg nem értem ezeket a kommenteket.
2020. febr. 12. 23:40
 9/18 anonim ***** válasza:
81%
Celebvilágból Tóth Andit bsznám tele éjjel nappal. Weisz Fanni vagy Brockhauser Barbara puncija sem maradna üresen,szóval idehaza is van jó pina.
2020. febr. 13. 00:04
 10/18 anonim ***** válasza:
92%

Ha az északi típusú lányoktól kiráz a hideg a költözz mediterrán vidékre b*szod...

Ezek sztárok amúgy vágod hogy majdnem mindenhol ki vannak sminkelve profik által plusz jól megszerkesztett képek. Bella Thornon meg kitudja mi nem eredeti már. Nézd meg hogy nézett ki 6 7 évvel ezelőtt meg hogy néz ki most.

Idióta troll vagy. Még hogy csak hasonlót sem láttál hát akkor te hol élsz. Menj el valamelyik nagyvárosban péntek este szórakozóhelyekre. Lehet rájössz hogy vannak ezeknél jobb nők is közelebb mint hinnéd.

2020. febr. 13. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!