Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők többsége, miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége, miért nem adja meg a férfiaknak a simogatást, cirógatást, erogén zónák izgatását, ill. miért nem jegyzik meg, mit szeret(ne) a párjuk?

Figyelt kérdés

Nemrég feltettem kérdésben (szavazással), mennyire lenne igényük a férfiaknak ezekre. Kiderült, nagyon szeretnék, de javarészt nem kapják meg. Sok nő elvárja, de nem viszonozza. Néhány nő még önmaga sem kívánja ezeket.

Miért nem érzik férfiasnak a csajok, nők, ha pasi "babusgatásra", kényeztetésre vágyik?

2022. máj. 10. 11:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18%
Igenis a popsinyalás alap!Kedves 1 es!
2022. máj. 10. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Neked álmodban biztos. Mondtam, hogy ne a gyakoriból indulj ki. A való életben 10-ből 8 csaj elhajt a faszba ilyen baromságokkal, teljesen jogosan. Bár addig el is kellene jutni.
2022. máj. 10. 15:07
 13/13 anonim ***** válasza:
27%

Én azt tapasztalom, a nők addig csókolnak, simogatnak érzékin, amíg nincs igazán szex. Ismerkedésnél, randizásoknál még nagyon izgatja őket a finom érintés. Csók a buszon ülve, a parkban, este a Dunaparton üldögélve, vagy egy kávézó eldugott szegletében. Cirógatják, csókolják a nyakam, fülem ők is. Imádom, egyik erogén zónám nekem is! De miután aktív szexbe lép a viszonyunk, ezeket elfelejtik. Az előjáték főként róluk kell szóljon. Némi felületes ölelésen, simogatáson és az orálon kívül lényegében nem nyújtanak semmilyen előjátékot.

A fenék nyalás pedig elvárható lenne, ha kölcsönös a dolog! Ha én képes vagyok izgalommal nyalni a puncija mellett a popsiját is, akkor miért ne várhatnám el a nőtől a viszonzást?

Imádom a heréim, ágyékom izgatását is! Simogatva, nyalva, de még vibrátorral, zuhannyal is. Ehhez képest, a legtöbb nőnek eszébe sem jut. Ha kérem, akkor sem teszi mindegyik, aki mégis, következő együttlétnél már nem is emlékszik rá és ismét nem teszi magától. Én pedig utálom kérni, mert kiábrándító, hogy ennyire nem érdekli, mit élvezek. 😡

Amit nagyon kiábrándítónak tartok! Ha tartós kapcsolatban a nők állandóan masszíroztatják magukat és ezt előjátéknak tudják be. 🤔 Mármint azt a masszírozást, amit nekik ad a férfi. Tehát, azt hogy megnyomkodhatja a nőt, vegye megtiszteltetésnek és izgatónak a férfi. Erre álljon fel a farka, majd teljesítsen közösülés közben. 😮🤔😕

Másik utálatos nők általi "előjáték" a pattanás, szőrtüsző nyomkodás! 🤔😡🥶

2022. máj. 13. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!