Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők többsége, miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége, miért nem adja meg a férfiaknak a simogatást, cirógatást, erogén zónák izgatását, ill. miért nem jegyzik meg, mit szeret(ne) a párjuk?

Figyelt kérdés

Nemrég feltettem kérdésben (szavazással), mennyire lenne igényük a férfiaknak ezekre. Kiderült, nagyon szeretnék, de javarészt nem kapják meg. Sok nő elvárja, de nem viszonozza. Néhány nő még önmaga sem kívánja ezeket.

Miért nem érzik férfiasnak a csajok, nők, ha pasi "babusgatásra", kényeztetésre vágyik?

2022. máj. 10. 11:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Ne a gyakoriból indulj ki. Itt a fasziknak pl alap dolog a seggnyalás, az anál, stb. Nem reprezentatív, főleg, hogy sosem volt és lesz dolguk nővel. A nők odafigyelnek az általad irt dolgokra. Nem önző állatok, hanem nagyon is jó megfigyelők, mondom ezt férfiként.
2022. máj. 10. 11:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

De hogy néz ki az az együttlét akkor, ahol nem kényeztetem a párom?

Ahol ez nem oda-vissza megy?

2022. máj. 10. 11:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó kapcsolatban ahol van érzelmi kötődés megkapod, máshol meg nem.
2022. máj. 10. 12:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Elhiheted, hogy mindenre igyekszem figyelni, amit a párom mond. Ha tudom, hogy a legjobb neki, miért adnék kevesebbet? Nyilván nem lesz minden alkalom egyforma, de azért igenis nagyon fontos, hogy lássam, hogy élvezi, amit csinálok.
2022. máj. 10. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Én pl. eddig akárhányszor tettem erre kísérletet, a partnereim (nem volt sok, csak 2), mindig elég erőteljesen jelezték, hogy térjek át a péniszre. (Pl. Odatolták a kezem vagy a fejem) Ezek szerint nekik nem volt igényük rá vagy nem csináltam jól.
2022. máj. 10. 13:20
 6/13 anonim ***** válasza:
46%
Ehhez odaadó nő kell, amiből szerintem nincs sok, mióta a nők állandóan azzal foglalkoznak, hogy nekik mik a jogaik.
2022. máj. 10. 13:51
 7/13 anonim ***** válasza:
23%

"Ne a gyakoriból indulj ki. Itt a fasziknak pl alap dolog a seggnyalás, az anál, stb. Nem reprezentatív, főleg, hogy sosem volt és lesz dolguk nővel. A nők odafigyelnek az általad irt dolgokra. Nem önző állatok, hanem nagyon is jó megfigyelők, mondom ezt férfiként."

Lúzer vagy hogy így beszélsz? Alap dolog minden lehetséges módon kényeztetni a nőket! Ha te nem kívánod őket így is akkor búza vagy! Hány tucat nőd volt, úgy mégis?!

2022. máj. 10. 13:52
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
7: Te be vagy baszva? Hol írtam ilyet? Takarodj már.
2022. máj. 10. 13:58
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ennyire nem gáz a helyzet. Én még a szexpartneremre is odafigyelek, tudom mit szeret, s úgy csinálom a dolgokat. Persze csak azt, ami nekem is bejön, de nincs köztünk konfliktus, tudja ő is, mit szeretek.
2022. máj. 10. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a szeretetnyelve. Van aki a sok puszizkodást, ölelést és összebújást igényli, de nem csak így lehet kifejezni a szeretetet. Van, aki a kedves gesztusokat, apró ajándékokat vagy a bókokat jobban igényli, és ezekkel is fejezi ki a másik felé a szeretetét.

Nem lehet mindenki egyforma. Fel kell ismerni, mi teszi boldoggá a partnerünket, és ideális esetben megadni ezt neki. Rosszabb esetben ez a különbözőség akár a kapcsolat rovására is mehet.

2022. máj. 10. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!