Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alárendelt lányok, fiúk. Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alárendelt lányok, fiúk. Ti ezt tényleg élvezitek? Miért?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy sráccal, jól elvoltunk így gondoltam nem lehet, olyan rossz a dolog amikor mondta, hogy szeret dirigálni. Nem elég, hogy majdnem behánytam miközben cumiztatott, de még le is köpött. Jó nyilván fogok vele még találkozni, de ez eléggé mem bejövős volt eddig. Az ilyenekben mi a jó?
2022. máj. 9. 07:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Ezt nem lehet elmagyarázni egy olyannak, aki ezt nem találja vonzónak.

N

2022. máj. 9. 09:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Aha neked ez nem jön be, és mégis csinálja az erőszak.

Normál esetben ez nem úgy működik, hogy a férfi önkényesen azt csinál velem ami csak akar, hanem megbeszéljük hogy kinek mi fér bele. Hogy nekem mint alárendeltnek mi fér bele. Ha ebbe nincs benne az, hogy leköphet, akkor nem csinál ilyet. Ennyi

2022. máj. 9. 09:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A srác nem teljesen normális. Oké, hogy szeret domináns lenni, de ez megbeszélésen alapul. Egyből ezzel nyitni, leköpni, merész húzás. Az a baj, hogy mivel te simán hagytad, csak megerősítetted benne, hogy ìgy kell ezt. Szabj határokat, hogy mit nem csinálhat. Ha betartja, még van remèny.
2022. máj. 9. 09:56
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Jó hülye a gyerek. A csajom is ilyen aki ezeket szereti, nyilván vele megteszem ezeket. De pont meglennék ezek nélkül is. És mással nem lennék ilyen.

Bár ezt az arcon köpést nem értem. Szájba köpésnek kellene ennek lennie. Világosítsd már fel a kis hülyegyereket!

2022. máj. 9. 12:16
 15/18 A kérdező kommentje:

Azóta szinte folyamatosan beszélgetünk. Elmondta, hogy neki az a fétise, hogy a lány a szolgája legyen.

Direkt megkérdeztem, hogy mi a legdurvább dolog, azt válaszolta, hogy a mások előtt "ugráltatás" és a pisi. Mondtam, hogy a pisi kizárt, azt hittem offolni fog, de tök megértő volt. Mondjuk aztán kért egy lábfejes képet, innen az irodából, hogy mások is lássák mit csinálok. Megcsináltam, de ez inkább ciki volt mint szexi.

2022. máj. 9. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol még mindig vele, ha egyértelműen nem egymástnkeresitek? Aztán összejöttök és menni fog mindkettőtök részéről a siránkozás meg a kifelé kacsintgatás.
2022. máj. 9. 13:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Elég magasak az igényeim a csávóknterén. Ő inteligens, tisztában van az érzelmi világával, sokat nevetek mellette, jó egzisztenciális háttérrel rendelkezik, nincs még gyereke és sorolhatnám napestig. Egyszerűen megfogott.
2022. máj. 9. 15:02
 18/18 anonim ***** válasza:
68%
Hát az addig oké, de hosszútávon elég sz@r lesz ez kettőtöknek. De igazából mindegy, nem akarok beleszólni, csak már előre látom kb. 1 év múlva az újabb kérdéseket a kapcsolati problémáitokról, ami az eltérő szexuális igények miatt keletkezett. De nem baj, elfér még itt sok kérdés.
2022. máj. 9. 15:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!