Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alárendelt lányok, fiúk. Ti ezt tényleg élvezitek? Miért?
Ezt nem lehet elmagyarázni egy olyannak, aki ezt nem találja vonzónak.
N
Aha neked ez nem jön be, és mégis csinálja az erőszak.
Normál esetben ez nem úgy működik, hogy a férfi önkényesen azt csinál velem ami csak akar, hanem megbeszéljük hogy kinek mi fér bele. Hogy nekem mint alárendeltnek mi fér bele. Ha ebbe nincs benne az, hogy leköphet, akkor nem csinál ilyet. Ennyi
Jó hülye a gyerek. A csajom is ilyen aki ezeket szereti, nyilván vele megteszem ezeket. De pont meglennék ezek nélkül is. És mással nem lennék ilyen.
Bár ezt az arcon köpést nem értem. Szájba köpésnek kellene ennek lennie. Világosítsd már fel a kis hülyegyereket!
Azóta szinte folyamatosan beszélgetünk. Elmondta, hogy neki az a fétise, hogy a lány a szolgája legyen.
Direkt megkérdeztem, hogy mi a legdurvább dolog, azt válaszolta, hogy a mások előtt "ugráltatás" és a pisi. Mondtam, hogy a pisi kizárt, azt hittem offolni fog, de tök megértő volt. Mondjuk aztán kért egy lábfejes képet, innen az irodából, hogy mások is lássák mit csinálok. Megcsináltam, de ez inkább ciki volt mint szexi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!