Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szexi nektek a harisnya (fekete)?
Figyelt kérdés
Nem pont hogy az "kene" jobban tetszeni, ha nincs a lanyon?:D peldaul szoknyaban2022. máj. 8. 18:58
1/14 anonim 

válasza:

Ez mindenkinek más van akinek tetszik és van akinek nem de az tény hogy az egyik legnőiesebb darab
2/14 anonim 

válasza:

Nekem az tetszik legjobban, ha átlátszó és én vehetem le a lányról. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért szexi.
F
3/14 anonim 

válasza:

Én a combfixet szeretem viselni, na meg a szexi cicaruhákat.
40N
4/14 A kérdező kommentje:
Mi az a "cicaruha"?
2022. máj. 8. 19:10
5/14 anonim 

válasza:

Azért szexi, mert viseletével a csajok ott fognak karcsúbbnak tűnni, ahol kell, és azt a "részt" fogja kihangsúlyozni, amit kell.
Fekete combközépig érő harisnya + miniszoknya = Férfiagy beindítása... :,D
6/14 A kérdező kommentje:
5 Combkozepig ero harisnya?
Nem a combfixre gondolsz?
2022. máj. 8. 19:23
7/14 anonim 

válasza:

Sorry, nem tudom a pontos megnevezését.
A lényeg, hogy kb átment az infó... :,D
8/14 A kérdező kommentje:
Atment, bar nem ez a neve.
De ilyet szettet utcara nem igen szoktak a nok felvenni, max ha az ut szelen allnak.
2022. máj. 8. 19:33
9/14 anonim 

válasza:

Nekem kivételesen vagy a testszínű harisnya, vagy mezítláb tetszik egy nő.
10/14 anonim 

válasza:

Szerintem szexi de foleg a combfix! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!