Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az ha engem zavar az ha egy lány évek óta rendszeresen szexelt mielőtt megismertem?
Figyelt kérdés
Valamiért nagyon nyomaszt az ha egy lány sokszor szexeltem már. Valószínüleg azért mert én nagyon keveset eddig.
Rossz bele gondolni hogy hány fiúval csinálta, meg hogy már hány százszor.
2022. máj. 8. 17:48
1/12 anonim válasza:
Csak abban az esetben ha te eddig teljes önmegtartoztatásban éltél és megismerkedésetekkor ezt az elvárásodat el is mondtad neki!!!
2/12 anonim válasza:
Ez nem normális, hanem gyerekes. Felnőtt emberek igenis élnek szexuális életet, és keveseknek adatik meg hogy az első kapcsolata olyan tökéletes, hogy abból megy nyugdíjba :D Nőj fel, ez az élet rendje. Gondolom neked is volt már legalább egy partnered, hogy esne ha valami kicsinyes nő ezt a fejedhez vágná?
3/12 anonim válasza:
Nem normális, inkább szomorú és fölösleges.
4/12 anonim válasza:
Nem normális. Ellenben szánalmas.
5/12 anonim válasza:
Ez a retardált szolidfiú, és mindig igyen agyfasz kérdésekez ír ki. Akárhányszor felnézek az oldalra, belefutok valami gyöngyszembe tőle. Nőnek a közelébe se jutott egyébként soha, csak fantáziál róla szegény.
6/12 anonim válasza:
Annál jobb. Jól ki lehet azokat is elégíteni, ugyan úgy megcsinálom őket mind a kezdőket
24f
5x bajnok
8/12 anonim válasza:
Engem meg az zavar ha egy pasi farka jár minden héten más csajban. Sosem kezdenék olyannal.
20L (szűz)
9/12 anonim válasza:
És manapság hol akarsz szűz lányt fogni? Óvoda?
10/12 anonim válasza:
Istenem. Az ,hogy előttem mit csinált mennyi férfival volt magosrol nem érdekel. De ha velem van akkor csak velem csinálja és mi den happy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!