Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, feleségek! Ha a párotok szeretné, a kedvéért kipróbálnátok vele a kakiszexet?
"Szerintem írj rá Amber Heardre. Persze csak akkor, ha van elég pénzed."
xDDD
Soha. Senkivel. Ha a párom ezzel hozakozna elő, az válló ok lenne.
35F
Őszintén valaki, szerintetek ezek a válaszok valósak??
El nem tudom képzelni, hogy a valóságban ezt ennyien megtetteték vagy tennék...
27
Nyugodj meg, nagyon sokan vannak akik ezt élvezik. Mint ahogy a BDSM keményebb részét is.
Én azt tapasztaltam, hogy beszélni ilyesmiről személyesem : fuuu de ciki lenne sokuknak. De sokminden akkor amikor nem egy egyszerű bioszex zajlik, hanem igazi élvezkedős kéjenc játék, akkor sokminden történik és nagyon izgató.
28.
#26 vagyok.
Nekem ezzel nincs bajom. Mármint ha 2 ember élvezi.
De az is biztos, hogy számomra ez már az a szint, hogy el nem tudom képzelni mit lehet élvezni a fekáliában. Büdös, fertőző és egyszerűen undorító.
Soha nem találkoztam ilyen nővel ( vagy nem tudok róla ) de nem is szeretnék.
10 es nagyon jo volt a dumad;-))))
Kerdezonek, jezusmaria dehogy, se vele se massal, szornyet halnek meg a gondolattol is. oszinten szolva nem is igazan tudom hogy olyankor mit csinalnak de nem baj nem is erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!