Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit reagáltok ha párotok mellettetek maszturbál? Jogosan vagyok kiakadva?
Mennyire normális dolog, 2 hónapos alakulóban lévő kapcsolatban?
(20 évesek vagyunk)
Ha az lenne a szituáció hogy éppen nincs kedvem, és úgy csinálja mellettem hogy pl rákérdez, szerintem nem is zavarna, csak kissé azt érzem mintha 40 éves házasok lennénk így, főleg azért zavar mert tudja hogy kapható vagyok mindenre neki, ha csak én adok nekem úgy is jó, és szeretek erre felébredni, ezt meg kb 200x ha nem magyaráztam el neki, erre inkább elvan egyedül….
6# de pont a fentebb leírtak miatt azt érzem hogy nem veszi figyelembe az igényeim, illetve egy 2 hónapos kapcsolatban mégis milyen szexuális változatosság kell ha alig tudunk találkozni?
De mi a pontos kontextus? Marmint miert nem szexeltek? Meg csak ugy elokapja es nem is szol rola semmit, csak kiveri, aztan mintha mi sem tortent volna? Nem is akarja, hogy atvedd tole?
Amugy nekem van olyan szitu, ahol izgatna, en neha szoktam csinalni ilyet. Az exemmel ha haraggal fekudtunk le aludni szex nelkul, akkor elkezdtem simogatni magam, o eszrevette, egy ideig ugy csinalta, mintha nem tudna a dologrol, de aztan o sem birta es elkezdte maganak verni, nyilvan par perc mulva mar inkabb egymasnak csinaltuk. Na o pl nem hogy nem haragudott erte, hanem imadta az ilyen bekulos szexeket :D
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!