Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha meg látnátok hogy egy pasit aki vonzó számotokra és ép veri magának egy autóban, házban, lakásban, vagy bármi el dugott helyen?
Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 09:16
2/10 anonim válasza:
Így semmit. Ha azért verné, mert én szeretném látni hogy csinálja, akkor meg fél perc után besegítenék neki a számmal.
4/10 anonim válasza:
Otthagynám. Mégis mit kéne tennem, odaszaladni egy vadidegenhez?
5/10 anonim válasza:
Hívnám apukámat, hogy hozza az acélbetétest és a puskát.
7/10 anonim válasza:
Mert neked van?
Ha vele kötekszel, akkor velem is. Azt pedig nem kellene.
8/10 anonim válasza:
#7 te vagy a párja? netán a kezelőorvosa? :D
9/10 anonim válasza:
AZ ilyeneket felveszik videóra és feljelentik.
10/10 anonim válasza:
#7:
Cuki vagy. <3
#6:
Nem, nyilván. De ez mégis miért lenne vonzó számunkra? Senki nem lehet ennyire kétségbeesett és/vagy nimfomán, hogy egy szimpla közszemérem sértés lázba hozza.
Amúgy Purple Pill a barátom. Tőle kell megkérdezni, hogy mennyire és miért vagyok elbszott, ha az is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!