Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy Megan Fox kinézetű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy Megan Fox kinézetű 10/10 csaj azt mondaná, lefekszik veled ahányszor csak akarod, de cserébe meg kell innod a pisijét, megtennéd?

Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 21:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
31%
Igen
2022. máj. 7. 21:58
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Lehet hülyének fog mindenki nézni, de nekem a kinézet sose volt a legfontosabb. A nőknél mindig a belsőt figyeltem. A jó kapcsolataim mindig a barátságaimból lettek. Szóval a válaszom nem.
2022. máj. 7. 21:58
 3/19 anonim ***** válasza:
63%
Azt mondanám, hogy igen, majd oldal nézetben a fejem mellett a hátam mögé löttyinteném a pisijét, mintha a számba landolt volna. Egy Megan Fox kaliberű csaj jó eséllyel beveszi 😁
2022. máj. 7. 22:01
 4/19 anonim ***** válasza:
32%
Lisa Ann lenne a hölgy akkor igen.
2022. máj. 7. 22:01
 5/19 anonim ***** válasza:
34%
Már máskor is volt, hogy megittam lány pisijét, szóval ez nekem nem büntetés lenne. :D
2022. máj. 7. 22:03
 6/19 anonim ***** válasza:
19%
Egyszer kell meginnom vagy minden egyes alkalommal?
2022. máj. 7. 22:04
 7/19 anonim ***** válasza:
25%
Minden további nélkül. A pisiivás pedig nem lenne nagy ár, sőt extra élvezetet jelentene nekem, ha egy számomra vonzó nő a testemre, arcomra, számba pisilne.
2022. máj. 7. 22:04
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Én a kakiját enném meg és a bőréből készült hamburger pogácsát. Ej, egye fene, leöblíteném a pisijével. De közben nézned kell, és ha búvárkodni támad kedvük, rád fog menni a feljövő cucc!!!! 😈
2022. máj. 7. 22:06
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem is lenne büntetés számomra.
2022. máj. 7. 22:07
 10/19 anonim ***** válasza:
38%

Hol iszom én meg more

Nem én könyörgök a toppos nőknek, ők könyörögnek nekem. Annyi van már úgy kell tiltogatni őket mert csak 1 farkam van nem 100, topposok közül is a legjobbakat választom báttyának 46os karjával meg kockahasával egyik se bír. Hó végén is jack danielseket iszok

24f

2022. máj. 7. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!