Ha Megan Fox nem így öltözködne/élne simán el sétálnál mellette az utcán?
Gyakorlatilag az összes képén egy mocskos k..ának öltözik, még az is csoda hogy van rajta valami ruha :D (ne értsetek félre tényleg vonzó nő külsőre) de ez a stílus nekem nagyon nem tetszik...játsza ezt a tini k.va szerepét, pedig már nem az, tudom ez Hollywood ott mindent szabad, de konkrétan azt is posztolja hol dugták meg utoljára.
Egyébként meg szerintem ha nem lennének ezek a drága ruhák, fényűzés az életében akkor egy teljesen átlag nőnek mondanám, és alapból is ha megyek az utcán kapásból találok nála szebbet, és szerintem színészként is valami förtelmes.
Persze ez csak az én véleményem...ti mit gondoltok erről? 29f
Én így is elsétálnék mellette. Nekem nem jön be a stílusa, és a testalkata sem. Túl gebe nekem.
Persze valószínűleg ő is ugyanígy vélekedne rólam.
Tippelek!
Eddig rá verted, de rájöttél, hogy sosem lesz meg, így most itt puffogsz.
Igaz? >:)
Miért nem tudtok normálisak lenni?😑
Férfi kajak nem tud véleményt mondani egy nőről, ami ne ennek a 3 kategóriának az egyike lenne
- ocsmány, értektelen
- b..szható, kefélném
- haszontalan büdös k..rva
Fejlodjon már tovább az agyatok.
4-es!
De ha egyszer tényleg ez a 3 kategória van!
Gebe??
Van melle, van segge, mégsem egy tehén. De már a 70 kg feletti az se jó, mert az meg kövér. Hát akkor mi a f.sz kell?
Ezért nincs nőtök. De nem is baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!