Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szexelnétek olyan fiúval akit utáltok?
Leinformáltam egy barátnőjétől. A lány a múltban lefeküdt volna velem (nekem nem olyannak tűnt, inkább idegesített).
De egyébként nagyon rosszban vagyunk, csúnyákat mondtunk egymásnak.
Semmi nem volt csak randizgattunk tehát még csók sem.
Véletlen futólag láttam azt hittem elfordítja a fejét, de köszönt és nagyon mosolygott, viszont én úgy gondoltam lezátam mégis felkavart a dolog.
Aztán megkérdeztem a barátnőjét, mert nem hagyott nyugodni a dolog és azt mondta hogy nagyon haragszik rám, viszont tetszek neki.
Kizárt.
Akivel nem vagyok jóban azzal beszélő viszonyban sem vagyok nemhogy lefeküdjek vele.
Akit utálok, azzal nem, mert azt konkrétan levegőnek tekintem és messze elkerülöm.
Aki idegesít, de nem utálom, az már más tészta. Például attól függetlenül lehet valaki vonzó szexuálisan, hogy emberként nem tartanád magad mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!