Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti szexelnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szexelnétek olyan fiúval akit utáltok?

Figyelt kérdés

Leinformáltam egy barátnőjétől. A lány a múltban lefeküdt volna velem (nekem nem olyannak tűnt, inkább idegesített).

De egyébként nagyon rosszban vagyunk, csúnyákat mondtunk egymásnak.

Semmi nem volt csak randizgattunk tehát még csók sem.

Véletlen futólag láttam azt hittem elfordítja a fejét, de köszönt és nagyon mosolygott, viszont én úgy gondoltam lezátam mégis felkavart a dolog.

Aztán megkérdeztem a barátnőjét, mert nem hagyott nyugodni a dolog és azt mondta hogy nagyon haragszik rám, viszont tetszek neki.

2022. máj. 7. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Én nem. Meg szerintem ő sem utál téged ,ha leakar veled feküdni
2022. máj. 7. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt.

Akivel nem vagyok jóban azzal beszélő viszonyban sem vagyok nemhogy lefeküdjek vele.

2022. máj. 7. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ! Az utálat szóban benne van a semmiféle érintkezési forma.
2022. máj. 7. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor azt utáljuk a legjobban, akit szeretni is tudnánk. Külsőre tetszel neki, ennyi.
2022. máj. 7. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Ha annyira utálna akkor randizgatott volna veled? A barinők meg nem mindig azt mondják ami a valóság. Ne másoknak, hanem a saját szemednek higgy!
2022. máj. 7. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
egyszer volt ilyen de az nagyon bonyolult helyzet volt. Soha többet és nem is beszélek róla szívesen. Esetedben szerintem sem arról van szó hogy utál
2022. máj. 7. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Akit utálok, azzal nem, mert azt konkrétan levegőnek tekintem és messze elkerülöm.

Aki idegesít, de nem utálom, az már más tészta. Például attól függetlenül lehet valaki vonzó szexuálisan, hogy emberként nem tartanád magad mellett.

2022. máj. 7. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Az exemet gyűlölöm, de az ágyban a nyomába se ér senki.
2022. máj. 7. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!