Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Melyik magyar futballvalogatott jatekossal szexelnetek kozuluk legszivesebben?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 19:07
A kérdező szavazást indított:
Gulacsi Peter
Willi Orban
Szoboszlai Dominik
Loic Nego
Szalai Adam
Sallai Roland
Nagy Adam
Szalai Attila
Fiola Attila
ferfi vagy egyeb vagyok / Callum Styles / Schafer Andras
16 szavazat
2/12 anonim válasza:
Én edzés után bemennék az öltözőbe és mikor izzadtak és vetkőznek lehajolnék előttük miniszoknyában és leszopnám mindegyiket.Gumi nélkül is engedném nekik.28L
3/12 anonim válasza:
Tartózkodok a megcsalástól, de Szalai Ádám számomra nagyon karizmatikus és szexi
4/12 anonim válasza:
Én krisztiáno ronáldot szopnám reggeltől estig
57f
6/12 anonim válasza:
Fiola. Nekem is beverhetné úgy mint a franciáknak.
amugy férfi vagyok #nohomo
7/12 anonim válasza:
Szevasz öreg komám! Téged is idegesít már hogy minden nap kapunk napi 30+ privátot csitri 18-19 éves csajsziszukáktól?
(Privátokra nem válaszolok, reflexből tiltom őket)
57f
8/12 anonim válasza:
Szevasz 57F!
Nekem már volt több kalandom innen, fiúkkal,lányokkal.De alapból én is tiltok mindenkit aki ír.De néha kivételt teszek, azokkal szoktam talizni.
10/12 anonim válasza:
Nekem mind1 de az osszeset leszopnam es meglovagolnam es engednem hogy azt csinaljanak velem amit akarnak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!