Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit reagálsz ha egy meleg/bi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálsz ha egy meleg/bi srác rádír vagy rádnyomul?

Figyelt kérdés
Nekem imponál. Legalábbis most a héten történt meg velem és bevallom jól esett. Az a durva, hogy még el is filóztam rajta, mert max legalább tudnám 100%-ra hogy bejönne-e vagy sem. Mert az egy dolog, hogy mit gondolok. Azt is gondoltam, hogy nem tudok 2 kört lenyomni egymásután és mégis.
2022. máj. 6. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Volt ilyen. Engem zavart, mert ezek szerint szerinte én meleg lehetek. És agyaltam mi miatt hitt annak.
2022. máj. 6. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát fogsz kapni pár levelet. Amúgy meg szerintem próbáld ki. Tuti úgyse áll fel majd.

Nekem csak jelölés jött így facen, de offoltam. Illetve egyszer egy buliban volt egy srác aki kifizette a piámat. Hogy azért vagy sem az nem derült ki :D

2022. máj. 6. 23:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Kérdező akkor jó volt a meleg fickó "gayradarja" és látta rajtad hogy biszex vagy 😅

Heteróként közlöm vele, hogy bocsi, de csak egy térfélre focizok, ha a normális hangnemből megérti akkor jó és nem foglalkozom vele tovább, ha nekiáll zaklatni akkor már nem annyira udvariasan közlöm vele...

2022. máj. 6. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Vannak meleg barátaim. Ők azt mondják megérzik ki vevő rá és ki nem. Nézések, meg ilyesmi. Jól írja az első. Írd ki ezt a meleg kérdésekhez is tuti tele leszel ajánlatokkal. Egyébként állítja minden meleg hogy pasit csak pasi tud igazán jól szopni. Hát még nem vettem rá magam a próbára, de nem is fogom.
2022. máj. 6. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Hányok.
2022. máj. 6. 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Engem munkahelyen(vendéglátás) zaklatott egy 30 körüli meleg férfi

21F

2022. máj. 6. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Próbáltam lerázni, de nem igazán vette a lapot szóval szóltam a főnöknek
2022. máj. 6. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
36%
Hombár vagy akkor ha ez tetszik.
2022. máj. 7. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!