Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a kedvenc büntetésetek BDsm-ben?
Figyelt kérdés
szex2022. máj. 6. 22:30
1/12 anonim válasza:
Kötél szájpecek. És nyalóka még nem siket vagy pisil be.
2/12 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még kommentek. :)
2022. máj. 6. 22:40
3/12 anonim válasza:
Rengeteg van:
- Elfenekel (kéz, pálca, vessző, fakanál, ostor)
- Beköti a szemem, összekötözi a kezeimet és úgy orálozok neki. Olyankor ő irányít. Mélytorok is van ilyenkor is.
- Kikötöz az ágyhoz és előszedi a szexjátékainkat. A tágítás ilyenkor elmaradhatatlan. Análballon mondhatni a kedvenc kellékünk.
- Kikötöz és incselkedik velem. Folyamatosan elkezd izgatni, majd abbahagyja. Nem rakja be direkt nekem, pedig nagyon kérlelem. Majd megenyhül a szíve és keményen megbüntet.
4/12 A kérdező kommentje:
3# köszönöm. :)
2022. máj. 6. 22:52
6/12 anonim válasza:
Bőr szijjal véres ki körözés pofozás kenysze francia tágitás
7/12 anonim válasza:
Talán a verbális alázás. Igazából a fenekelés is az alázás miatt izgat.
9/12 anonim válasza:
Erényöv, hosszú-hosszú időre, akár 3-4 hónapra. Utána mindegyik olyan, mint kezesbárány. Tapasztalatból mondom, pár hónap után bármit megtesz a szolga, gondolkodás nélkül.
10/12 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha a domom tágít, vagy izgat, de nem engedi, hogy elélvezzek. Fenekelés, alázás.
19L szub
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!