Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nálatok kizáró ok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok kizáró ok lenne ismerkedésnél ha valaki roma származású?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 10:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Attól senki nem lesz rasszista, hogy nem szexel cigányokkal, vagy feketékkel. Nőkkel sem szexelek, mégsem vagyok homofób.
2022. máj. 5. 11:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen ahogy a feketék is.
2022. máj. 5. 11:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyértelműen. Jobb mindenkinek a saját kultúrájában.
2022. máj. 5. 13:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, amennyiben normális. Egy Horváth Józsefnek akármikor igent mondanék, ha nem lennék kapcsolatban.
2022. máj. 5. 14:19
 15/22 anonim ***** válasza:
69%
Ha normális, értelmes, normál értékrenddel, akkor nem lenne kizáró. Volt már futó kalandom roma sráccal (nem a borsodi 15 évesen öt gyereke van kategóriával, hanem a tanult, kifejezetten jómódú családból származóval), nem a származása miatt nem lett belőle tartós dolog.
2022. máj. 5. 15:04
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem. De nem volt soha sem részemről, sem roma férfi részéről semmilyen (pláne nem kölcsönös) érdeklődés.
2022. máj. 5. 15:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén nem tudom. Ismerkedésnél nem biztos, mert ha érdeklődünk egymás iránt akkor lehet hogy kompatibilisek leszünk, de mondjuk hallottam olyan esetről ismerőseimtől is, hogy magyar nő, cigány férfival, minden tök jó volt, csak a férfi családja kiutálta a nőt mert nem cigány. Szóval én inkább egy kicsit emiatt aggódnék, hogy a családok is passzoljanak.
2022. máj. 8. 11:40
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Sajnos tapasztalatból. Mert ha a srác full értelmes, tanuét és normális is, fix, hogy a családjában van 1-2 alak aki elviselhetetlen.
2022. máj. 8. 14:12
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A származásának a puszta ténye nem kizáró ok, ha amúgy hasonló közegben szocializálódtunk. Ha illeszkednek rá a cigány sztereotípiák, az kizáró ok.
2022. máj. 8. 23:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha az en mercem szerint normalis es meguti az elvarasaimat, akkor nem kizaro ok.
2022. máj. 9. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!