Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon akarok szexelni?
Figyelt kérdés
Szingli vagyok, és már nahyon akarok szexelni. Fél éve szakítotttam, azóta csak önkielégítek, de már nagyon hiányzik egy igazi farokkal lenni.
Már ha a szexre gondolok, akkor is nedves leszek.
21/N
2022. máj. 4. 23:23
A kérdező szavazást indított:
Csak maszturbálás
Keress egyéjszakás kapcsolatot
43 szavazat
1/13 anonim válasza:
Válogass és válaszolj az itteni privátokra!
2/13 anonim válasza:
Tinder. Én hasonló esetekben mindig ott találtam partnert, hónapokig működött a dolog, és sose csalódtam szerencsére egyik férfiban sem akivel eljutottunk az ágyig. :)
3/13 anonim válasza:
Ha kicsit több infót írsz magadról, akkor itt is találhatsz jelentkezőket!
4/13 anonim válasza:
Akkor is, ha semmi többet nem ír magáról.
5/13 anonim válasza:
Itt találtam, tartós partnerem volt. Most is nyitott vagyok.
45/F
6/13 anonim válasza:
5-ös válaszoló, ismerkedünk? :)
48/N
7/13 anonim válasza:
Ha esélyes lehet idősebb férfi is, beszélgethetnénk!
48+Ffi
10/13 anonim válasza:
Ird ki ide a teloszámodat ! Fél orán belül már szexelhetsz is. Aztán csak sorban-sorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!