Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólna hozzá szerintetek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna hozzá szerintetek, ha letapiznám?

Figyelt kérdés

Szerintem bejövök a sógoromnak. Jó, nem vagyok benne biztos de egy 90%-ot rámondanék.

Pl. Folyton stíröl, végigmér, nézi a combom, cicanaciban a puncim stb.

Lényegében nagyon jóban vannak a férjemmel, meghát a feleségével is jóban vannak: pici gyerek is van.

Hangsúlyozom: ez csak egy feltevés.

Nem, nem akarom letapizni és rámászni sem fogok soha.

Csak érdekel ilyen esetben mit reagálna egy pasi, főleg ha egy nagyon tabu esetről van szó.

Pl.: ketten maradnánk itthon, iszogatnánk stb és én akkor mondjuk megsimogatom a karját stb…meg mást is talán.

Ilyenkor mit reagálna szerintetek?

2022. máj. 3. 23:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Probald ki es megtudod :) Arra keszulj fel hogy o is fog teged :)
2022. máj. 4. 09:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szó nincs családi drámáról. Egy normális ember diszkréten csinálja az ilyen dolgokat. Más az emberek vérmérséklete! Az ne adjon tanácsot, aki egy héten egyszer piszkálja meg a nőjét!
2022. máj. 4. 10:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Biztos vagyok benne hogy fantáziál arról hogy téged dug éppen vagy ahogy leszopod. Gondolom a te gondolataid is forogtak már így kérdező.
2022. máj. 4. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!