Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna hozzá szerintetek, ha letapiznám?
Szerintem bejövök a sógoromnak. Jó, nem vagyok benne biztos de egy 90%-ot rámondanék.
Pl. Folyton stíröl, végigmér, nézi a combom, cicanaciban a puncim stb.
Lényegében nagyon jóban vannak a férjemmel, meghát a feleségével is jóban vannak: pici gyerek is van.
Hangsúlyozom: ez csak egy feltevés.
Nem, nem akarom letapizni és rámászni sem fogok soha.
Csak érdekel ilyen esetben mit reagálna egy pasi, főleg ha egy nagyon tabu esetről van szó.
Pl.: ketten maradnánk itthon, iszogatnánk stb és én akkor mondjuk megsimogatom a karját stb…meg mást is talán.
Ilyenkor mit reagálna szerintetek?
Ha kölcsönös a szimpátia, márpedig kölcsönös akkor biztosan részéről is valami közeledés lenne.
Csók, puszi, simogatás, akár szex.
Én voltam hasonló cipőben, izgalmas dolgok tudnak történni az fix...
Ha pasi és be van piálva akkor lehet nem állna ellen a kísértésnek. Az nem mindegy hogy milyen okból sógorod... a férjed testvére, vagy a húgod férje.
Mondjuk ha van tartása a fickónak én kihagynám a dolgot. Az sem túl fancy ha valaki félrekúr, de hogy még a sógorával is és azzal egy testvéri kapcsolatba beletenyereljen nem túl jó ötlet.
A férjem tesója. De a felesége nővére is tuti bejön neki…
Ez 100%
Szóval nem tudom mennyire lehet “tökéletes” a kis házassága, plusz mennyire lehet erkölcsi tartása
Ha meg tudnám számolni hogy hány látványosan boldog házasságban élő férfitől halottam, hogy "Hűséget fogadtam nem vakságot"...
Ilyenek vagyunk, nem arra vagyunk kitalálva, hogy monogám módon működjünk, de ennek ellenére képesek vagyunk rá, de arra nem hogy ne ébrendjen fel a vadászösztön ha egy vonzó nőt látunk. Szerintem nem dugna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!