Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó vagy rossz ötlet lenne?
Szexkapcsolatban vagyok egy férfival, de sajnos már egy hónapja nem tudunk találkozni, mivel két hónapra ki kellett mennie külföldre dolgozni. Viszont minden nap beszélünk, hol teljesen hétköznapi, hol nyilván pikánsabb témákról. Arra gondoltam, hogy kicsit feldobnám a dolgot, és küldenék neki egy olyan videót, amin masztizok. Viszont nem tudom jó ötlet-e, hogy nem venné-e esetleg rossz néven, tetszene-e neki.
Valaki csinált már ilyet? Milyen volt a reakció rá?
(Bocsánat, ha nagyon hülye kérdés, de így a virtuális térben még nem tapasztaltam ki, hogy mik a szexuális normák)
Pasiként mondom, ha vagytok olyan viszonyban, miért ne?
Amíg nem tudtok találkozni, segíthettek egymásnak online.
A kapcsolatot tekintve jó ötlet.
Feltéve ha nem zavar, hogy kikerül a netre. Ne legyenek illúzióink, ha nem CD-n küldöd ki neki postán, akkor kb elkerülhetetlen, hogy kikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!