Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jó vagy rossz ötlet lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó vagy rossz ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Szexkapcsolatban vagyok egy férfival, de sajnos már egy hónapja nem tudunk találkozni, mivel két hónapra ki kellett mennie külföldre dolgozni. Viszont minden nap beszélünk, hol teljesen hétköznapi, hol nyilván pikánsabb témákról. Arra gondoltam, hogy kicsit feldobnám a dolgot, és küldenék neki egy olyan videót, amin masztizok. Viszont nem tudom jó ötlet-e, hogy nem venné-e esetleg rossz néven, tetszene-e neki.

Valaki csinált már ilyet? Milyen volt a reakció rá?

(Bocsánat, ha nagyon hülye kérdés, de így a virtuális térben még nem tapasztaltam ki, hogy mik a szexuális normák)

2022. máj. 3. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Jó ötlet.
2022. máj. 3. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Pasiként mondom, ha vagytok olyan viszonyban, miért ne?

Amíg nem tudtok találkozni, segíthettek egymásnak online.

2022. máj. 3. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Tetszeni fog neki. N
2022. máj. 3. 19:54
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

A kapcsolatot tekintve jó ötlet.

Feltéve ha nem zavar, hogy kikerül a netre. Ne legyenek illúzióink, ha nem CD-n küldöd ki neki postán, akkor kb elkerülhetetlen, hogy kikerüljön.

2022. máj. 3. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Rossz ötlet. Lehet, hogy tetszene neki, de aztán ki tudja mennyien fogják látni. Kapcsolatban is rizikós, nemám lazább szexkapcsolatban. Pasik szeretnek ilyesmivel dicsekedni.
2022. máj. 3. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Bizony tetszeni fog neki. Anno az én szeretőm is küldött. Total oda voltam tőle.
2022. máj. 3. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha inkább leírnád neki, hogy épp mit csinálsz magaddal? ;)
2022. máj. 3. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Valaki szerint nagyon rossz ötlet. Egy másik hasonló kérdésnél is sorra lepontozták azokat a válaszokat, akik szerint jó ötlet. :D
2022. máj. 3. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolom nem egy kőprűd figura ha már rendszeresen prücköltetek. Szval, valószínűleg örülne neki és ha nincs kint csaja akit éppen kufircol akkor recskázik rá egy jót.
2022. máj. 3. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem zseniális ötlet, én biztos hogy megbokrosodnék, és válaszolnék is😋. De ez én vagyok☝️.
2022. máj. 4. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!