Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Errol az alakrol velemeny? Ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Errol az alakrol velemeny? Ez nagyon kicsi mellnek szamit?

Figyelt kérdés

Videoban levo lany:

[link]

(Tudom hulye video, de ilyen alkatom van)

2022. máj. 3. 15:17
 1/10 anonim válasza:
89%

szerintem nem kicsi és nem is nagy (pont jó) de basszus, annyira nem számít a mell méret:D

19/L

2022. máj. 3. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy totál normális mell. Ha jol látom, B-nek tippelem, ami teljesen normális. A noi szépség amugy sem a mellen mulik.

Amugy meg, nekem ez az alak egyben nézve nagyon bejon.

31F

2022. máj. 3. 15:29
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Szimpla átlagméretű a melle a kosárban. A hátsójára azért túl sokat ne hízzon mert akkor már az arányos összképhez "fentre" is fel kellene kapnia +1-2 kosárméretnyit. Egyenlőre így jó ahogy van.
2022. máj. 3. 15:35
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
De gagyi egy videó, én nem tenném fel.
2022. máj. 3. 15:40
 5/10 anonim válasza:
74%

#3-as

Ha egy lánynak kicsi a melle és nagy a feneke akkor szerinted az már nem arányos, vagy mi bajod vele?:D ezt a f*szságot, megis hogyan lehetne mellre hiznia...

2022. máj. 3. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

#5 jól látod mellre nem lehet hízni. Pontosabban egyéni adottság kérdése, van aki popsira, combokra hízik, más meg hasra/mellekre (utóbbi a ritkább).

Minden relatív. Van aki kedveli a körte alkatot (felül átlagos/lapos, alul meg kövér), van aki meg nem. A ffi-ak 85%-a nem kedveli, 15%-ának viszont nincs vele baja. Egy körte lány nyilvánvalóan az utóbbiaknak fog tetszeni.

2022. máj. 3. 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem olyan A-s melle lehet. Általában (nőként) úgy megyek edzeni, hogy melltartó és rá egy feszesebb sportmelltartó, hogy futásnál tartson. Szerintem ki van ott párnázva.

De amúgy számít? Attól még szép lány.

2022. máj. 3. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Ha jól megértjük egymást, ha megvan az összhang éjjel is-nappal is, akkor baromian nem érdekelne a mellméreted! f.
2022. máj. 3. 16:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő nem csak két ciciből áll! Nekem így is tetszenél!
2022. máj. 3. 16:48
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
Kicsi.
2022. máj. 3. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!