Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak tényleg csak hazudjá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg csak hazudják hogy a kicsi mell is jó nekik?

Figyelt kérdés
Férfiak tényleg csak a szex miatt hazudjátok ezt?

2022. máj. 2. 10:35
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem hazudnak. Jobb esetben nem egy pár csöccsel ismerkedik senki sem, hanem hús vér nőkkel akiknek személyisége és karaktere van. A testét már akkor is lehet látni amikor ruhában van, nyilván egy 50 kg-s nőnél nem lepődöm meg ha nem akkora a melle mint egy teltebb nőnek.

Normális pasinak nem számít ez annyit, hazudni meg pláne nem fog valaki szexért ha amúgy nem tartja vonzónak a másik testét. Akkor minek.

2022. máj. 2. 12:26
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, de én nagy mell párti vagyok
2022. máj. 2. 12:26
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Én a túl nagyot nem szeretem, az átlag és a kicsi viszont szuper!
2022. máj. 2. 12:50
 24/41 onlyjustme ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs a többi férfi véleményéről, én a kis feszes melleket szeretem de sohasem ez volt a kritérium, volt ettől még hatalmas mellű barátnőm és éltem évekig lötyögős mellű nővel is, amikor valakivel egy párt alkotunk akkor úgyis csak a szépet, izgatót figyeljük benne.
2022. máj. 2. 12:51
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem tényleg tetszik a kis mell is.
2022. máj. 2. 13:14
 26/41 anonim ***** válasza:
85%

Én pl nem hazudom ilyet, mert tényleg max a közepes, de inkább a kicsi.

A D- s már " undorító" számomra, a B az oké!

2022. máj. 2. 13:33
 27/41 anonim ***** válasza:
64%
ahogy mások is írták, összkép fontosabb. Sokkal fontosabb egy szép, formás mell, mint egy nagyobb, de csúnyább/lógóbb. Amúgy meg tényleg nem annyira nem befolyásolja, mert jóformán csak nézegetni lehet szex alatt, maga az aktust nem befolyásolja
2022. máj. 2. 13:37
 28/41 anonim ***** válasza:
85%
Nekem bejön a kicsi is. A túl nagy szétszilikonozott az egyedüli, ami taszít.
2022. máj. 2. 14:23
 29/41 anonim ***** válasza:
88%

19

Látod, neked ez a bajod. Hogy magadból indulsz ki és azt hiszed hogy egy értékes kapcsolat az egy fa*szból és 2 mellből meg egy hüvelyből áll. Gondolkodjál már. Rettenetesen primitív egy nő vagy, már ha az vagy.

2022. máj. 2. 14:38
 30/41 anonim ***** válasza:
6%
Meta (#20), abban egyetértünk, hogy azok a kérdések már olyan vastag sugárban jönnek ki a könyökünkön, amilyen vastagot a GyK-huszárok álmodnak maguknak. Ám most nem értetted meg a válaszolót. Nem a faszméret volt a lényeg, hanem, hogy ez a kérdés nem különbözik a férfiak méretét központba állító többi, heti 20 kérdéstől.
2022. máj. 2. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!