Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek melyik srác teste néz ki "nőiesebben"?
2022. máj. 2. 00:26
A kérdező szavazást indított:
Bal oldalinak
Jobb oldalinak
14 szavazat
1/11 anonim válasza:
Mondjuk egyikőjüket sem utasítanám vissza
2/11 anonim válasza:
Bocs, de megkérdezhetem mi értelme ennek a kérdésnek??? Jobb oldalon egy sportos, kigyúrt tag, bal oldalon meg egy átlagos/vékony figura. Elég egyértelmű mi az ábra de akkor miért kérdezed meg? Mintha azt kérdeznéd milyen színű az ég.
3/11 anonim válasza:
Egyik sem "nőies". Attól, hogy egy férfi nincs kigyúrva, még nem lesz automatikusan feminin.
4/11 A kérdező kommentje:
Felre ertesek elkerulese vegett. Nem az a kerdes, hogy melyik noies, melyik nem. Hanem melyik noiesEBB.
Melyik all kozelebb hozza
2022. máj. 2. 03:41
5/11 anonim válasza:
Miért, szerinted minden külső jegynek kötelező vagy nőiesnek, vagy férfiasnak lennie? Olyan nincs, hogy a vékonyság nem egy nemhez kötött tulajdonság, ahogyan az sem, hogy milyen színű a hajad vagy a szemed?
6/11 A kérdező kommentje:
Na megjöttek a nőies palik 😂
2022. máj. 2. 03:53
8/11 A kérdező kommentje:
Itt az a kérdés, hogy melyik áll közelebb a nőiességhez. Ha megnézed, akinek nincs széles válla, vékony a karja, kis törékeny, mint egy nő, az nőiesebb, mint egy olyan, aki izmos és ki van gyúrva. Jó a kiállása és az férfias. Persze ezzel nem mondom, hogy melyikre kell szavazni, mindenki döntse el maga. 😁
2022. máj. 2. 04:02
9/11 anonim válasza:
Dehogynem, arról szól a kérdés, hogy meg akarod szavaztatni a jobboldalit nőies(ebb)nek, ez már a link megnyitásának a pillanatában világossá válik. Csak nem értem, mi ezzel a célod. Irigy vagy a csajozni tudó vékony csávókra? Kb. ezt tudom elképzelni.
10/11 anonim válasza:
Btw, ami nem kimondottan férfias, az nem lesz kizárásos alapon nőies, ezt próbáltam veled megértetni korábban. Nem lehet/érdemes mindent ezen a skálán helyezni el, nem minden vagy-vagy kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!