Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, olyan nővel lennétek kapcsolatban, akinek ugyan implantátum nincs a mellében, de felvarratta?
(+ esetleg bimbóudvar szűkítés)
Vannak ilyen kizárólag saját zsírokat átrendező plasztikai beavatkozások, csak azért tartom fontosnak kiemelni, mert ilyenkor mindenki a szilikonra/luficsöcsökre/természetellenes tapintásra gondol.
Igazad van kérdező.
A 19- est azzal egészíteném ki, hogy ha nekem egy nővel megvan a szikra, érzem hogy ő is vonzódik hozzám, valószinüleg szerelmes leszek bele.
Ebben az esetben, ha első alkalommal ágyba kerülünk, a kutyát nem érdekli, hogy milyen a melle.
Áll mint a cövek, kicsit lógósabb, vagy totál lóg.
De tudom, hogy ahogyan te is írod, sajna nem minden férfi ilyen.
Borzasztó hallani sokszor, hogy azért szakított a férfi a nővel, mert pici, vagy nem tetszenek a a mellei. Érthetetlen az egész.
Én a 18 vagyok, és a helyzet az, hogy az érvelésed elvileg teljesen jó.
Én is leadtam 20 kilót, nem feltétlenül a párom miatt.
Ezt a példát csak azért írtam, mert ez nem igényelt műtéti beavatkozást.
A felvarratás, az meg bizony komolyabb dolog, mert műtéti beavatkozással jár.
No mindegy. Alapjába véve egyébként aranyos vagy kérdező.
😀😃😉
Itt pszichologus kellene, nem plasztikai sebész.
Szegény párod!!!!!! Amúgy van egyáltalán?
Igen, ez egy érdekes kérdés, erre még nem kérdeztünk rá, hisz ez kulcsfontosságú dolog.
Mert ha van, és őt ez nem zavarja, akkor innentől kezdve megdőlt minden logika.
"Alapjába véve egyébként aranyos vagy kérdező."
Köszönöm szépen. 😀
A kérdés szempontjából szerintem nem kulcsfontosságú, hanem lényegtelen, hogy van-e valakim. Jelenleg amúgy nincs, de amikor volt, akkor is csak ideig-óráig (az idő alatt, amíg játszott velük) vigasztalt, hogy neki nincs baja a melleimmel. Tehát amikor éppen nem szex közben voltam, zavartak.
Hmm.
"Játszott velük."
Szerintem rengetegen vagyunk, akik szivesen játszanánk velük, de ez mindenképpen a te dőntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!