Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, olyan nővel lennétek kapcsolatban, akinek ugyan implantátum nincs a mellében, de felvarratta?
(+ esetleg bimbóudvar szűkítés)
Vannak ilyen kizárólag saját zsírokat átrendező plasztikai beavatkozások, csak azért tartom fontosnak kiemelni, mert ilyenkor mindenki a szilikonra/luficsöcsökre/természetellenes tapintásra gondol.
Olyan nővel lennék, illetve vagyok, akivel kölcsönösen szeretjük, tiszteljük egymást. A melle századrangú dolog. Ezzel a nők jóval többet foglalkoznak, mint a pasik.
Ha nem extrémen tér el az átlagtól, akkor a pasik döntő többségének megfelel a párja cickója.
Ez pont olyan, mint az átlagos farkú pasik, akik folyton méricskélik, meg szoronganak.miatta, ahelyett, hogy használnák.
Mindenképpen lennék, mert a felvarrástól ez még eredetinek számít.
De mindenképpwn megjegyezném, hogy a nagy lógós mell, általában csak a tulajdonosát zavarja
A nők nem is tudják, hogy milyen sok férfinet tetszik ez.
Én pl nagyon odáig vagyok érte.
Ha otthon vagyunk, a párom mindíg leveszi a melltartót.
Látom ahogy a szép nagy mellei lógnak lefelé a hasáig, már a látványtól orgazmus közeli állapotba kerülök.
"a nagy lógós mell, általában csak a tulajdonosát zavarja"
Az éppen elég, nem? Sőt, nem is lenne szabad más indokkal beavatkozást végeztetni. Egyedül a tulajdonosnak kell jól éreznie magát a bőrében. Attól, hogy a pasijának tetszenek a mellei, neki még nem feltétlenül fognak.
Éppenséggel ezzel is egyet lehet érteni, de ha van férfi az életedben aki elfogad így, akkor viszont minek bármilyen nemű beavatkozás????
De természetesen ez a te dolgod.
Az egy nehezen elképzelhető dolog, hogy valaki magának (is) akar megfelelni, nem (csak) a párjának?
Na jó, de egy cici fölvarrás az pl nem ugyanaz, mint az, hogy pl fogyok 5 kilót, mert akkor jobban áll majd rajtam a szoknya.
A kettő azért nem ugyanaz.
Pedig bizonyos szempontból megállja a helyét a példád. Ha a korábbi logikádat követem, akkor érthetetlen, miért akar egy nő (akinek nincs egészségtelen mértékű túlsúlya) fogyni, mikor a pasija úgy is elfogadja őt, ahogy van. Hát az a lényeg, hogy a pasijának bejöjjön, nem?
Számomra ezek nagyon abszurd gondolatok, én sem várnám el egy férfitól, hogy az én szájízemhez igazodjon azon az áron is, hogy magának úgy nem fog tetszeni.
Ezt sajnos nem minden férfi mondhatja el magáról. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!