Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerjedtek az anya -fia prnóra ?
Nagyon felizgat ez a kategória . Sokszor gondolkodtam rajta , hogy mire vezethető ez vissza mi lehet az oka ,de nem találtam semmi magyarázatot .
De szerintem nem vagyok ezzel egyedül ha külön kategóriát csináltak neki .
Nektek van ebben a témában kedvenc star-otok ? Illetve titeket miért izgat az ilyesmi ?
22 éves vagyok
Kiindulva az emberek összetett, agyműködéséből, az ezerféle gondolatábol és érzelméből, érzéseiből amelyek kavarognak alakulnak például egy gyerek fejében, nem tűnik olyan különlegesnek, hogy szerelem, szexuális vonzalom alakul ki a saját szülei nevelői irányában, akikkel éveken át szoros kapcsolatban élnek. Szexuális vonzalom mint érzés annyira összetett, annyi minden által befolyásolt, hogy kb bármi iránt kialakulhat, szinte meglepő lenne, ha pont a szűlök irányában nem lenne ilyen. Szóval szerintem problémás családi viszonyok nélkül is, egyéni érzékenység miatt összecsuszhatnak különféle érzések vonzalmak. A szeretet, szerelemmé alakul, majd szexuális vonzalommá.
Így talán az esetek egy részében, nincs semmi különleges ok, csak az adott személy, személyiség természetes agyműködésének az elkerülhetetlen eredménye, hogy például szexuálisan vonzodik az anyjához.
Ezzel együtt azért szerintem legtöbbször inkább valami furcsa családi viszonyok viselkedések, eredményezik az ilyen szexuális vonzalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!