Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi ideig fáj és vérzik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig fáj és vérzik az első szex?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom, akivel elvesztettem. Nagyon kevésszer csináltuk, de sosem mentem el és fájt és vérzett is eleinte. Mikor már kezdett nem fájni, akkor sem volt élvezetes igazából. Most pedig az új barátomnak sokkal nagyobb van, és borzasztóan fájt az első alkalom vele. Meddig fog fájni? Ugye el fog múlni fokozatosan? Nektek sem csak az első alkalom fájt (ha fájt) hanem az első pár? Mikor fogom végre élvezni? (Amúgy óvatosan csinálták meg minden okés volt, nem tudom hogyan múlhatna a fájdalom bennem minél hamarabb)

2022. ápr. 28. 23:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Addig fog fájni amíg rástresszeled magad és tudat alatt összeszorítod a hüvelyizmaid, minden érzetet az agyad átkonvertál fájdalommá. Nálad valószínűleg pszichés és nem fizikai okból fáj. Ez van sajna ha hülyével bújsz ágyba aki nem figyel - belédéget egy rossz "élményt" amitől nehéz szabadulni.

Tipp: az új pasidnak őszintén mond el mi a pálya és hogy neked időre lesz a korábbi f.szkalap fickód miatt a feloldódásra. Először csak petting, kézi, orál játékok miazmás. Lassan, fokozatosan vágjatok ismét bele a dugásba. Ha a pasid szeret türelmes lesz.

2022. ápr. 29. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, nem vagy eléggé felizgult , mikor berakja. Legyen hosszabb az előjáték, nyaljon előbb, annyira, hogy már nagyon kívánd, és csak akkor tegye be. Te meg ne görcsölj rá, egyszerűen lazulj el és élvezd, amit csinál veled.
2022. ápr. 29. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az elsö három alkalommal fájt. Elsö alkalommal vérzett is picit, meg az hittem lábra nem állok. Utána már csak fájt, de nem annyira. Azóta meg már semmi gond.
2022. máj. 1. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első nagyon fájt, és véreztem is rendesen.Aztán még az utána következő 3 is fájt, de aztán semmi gond nem volt. Mostmár élvezem is. nyugi!
2022. máj. 1. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak az első 3 nap vérzik meg fáj utánna is csak addigra már megszokod.
2022. máj. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!