Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együttlétkor is könnyebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttlétkor is könnyebben megyek el ha gyakorlok egyedül?

Figyelt kérdés

Sose sikerul ferfiakkal elélveznem, inkabb akadályozó tényezők szex kozben. Magamnak dolgozom a csiklomon es kozben szex van, de a peniszuk inkabb elvesz a klitoralis stimulaciobol…egyedul elelvezek szex max 10 p alatt, ferfival 50 p es egy hatalmas kinlodas h oda jussak, aztan nem is miatta van hanem mert epp ugy fertem magamhoz es kozben eppen bennem volt

Nincs koze a baratomnak ahhoz h elmegyek

Nagyon rossz mert szeretnem ha neki is siker élménye lenne velem, mondta h ugy erzi igazabol nem szamit h ott van e es sajnos ez igaz

24/l

2022. ápr. 28. 19:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Csikló izgatás előjátéknak jó. Soha nem fog olyan mély és kielégítő orgazmust adni, mint a hüvelyi orgazmus."

Érezted már valaha hogy a kettő együttesen mennyire kielégítő? Ha már ennyire magabiztos vagy. Csiklóizgatás+ pénisz izgatása a hüvelyben. Mert én nő vagyok, releváns tapasztalattal. Attól hogy a 2 izgatás valakinél kéz a kézben jár, még nem vesz el az élvezetből, sőt ;).

2022. ápr. 28. 20:58
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akinek f*sza van az ebben a témában inkább ne ossza az észt. Menjen, adjon tanácsot a férfiaknak, hogy akkora ászok legyenek, mint amilyennek emlegeti magát. Bár többnyire ez a típusú férfi akit messze elkerülök. Szája, egója nagy, teljesítménye már elmarad ezekhez képest, és még abba is beleszólna hogyan élvezzek.
2022. ápr. 28. 21:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem javaslom amit a 2/8as kommentelő írt. Pont azzal a módszerrel pakolsz magadra egy teljesítmény és megfelelési kényszert. Egyáltalán nem ritka hogy szükség van a csikló izgatására. Picit lazábban vedd a szexet, csináld ami jól esik, vond be a párodat is.

Természetesen lehet próbálkozni csikló nélkül is, más pózokban, más módszerekkel, de emiatt ne legyen benned görcsösség, és ne foszd meg magad az élvezettől. Ha már van egy módszer ami működik, azt nem kell félrehajítani, csak tovább fejleszteni.

2022. ápr. 28. 21:23
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

12-es, nem én tehetek arról, hogy neked szexuális diszfunkciód van, és ez frusztrál.

Ez a felszólalás:

"akinek f*sza van az ebben a témában inkább ne ossza az észt"

elég sokat elárul rólad. Durván szexista. Csak azért azt ne feledd el, hogy neked 1 puncid van, 1 agyad, 1 beidegződésed. Nekem nem eggyel volt dolgom

És igen, nagy ász vagyok! Nem mondom, hogy minden nőnek sikerült összehoznom, de sok olyan csaj van, akinek az elődeim nem tudtak hüvelyi orgazmust okozni, de én igen. Ezek a tények. Bármikor hajlandó vagyok bizonyítani, hogy rendkívüli érzékem a testi örömszerzéshez. (Nem, ehhez még szexelni sem kell velem. De találkozni igen)

2022. ápr. 28. 21:24
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"szexuális diszfunkciód"

Mire célzol? Arra hogy a csiklóm, amiben 8 ezer idegvégződés található, orgazmust okoz nekem?

2022. ápr. 28. 21:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Azt mondja szexuális diszfunkció. De ari. :D
2022. ápr. 28. 21:31
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

15-ös, te nem a 12-es vagy. Nagy eséllyel nem csuklód van, hanem csikló méretű péniszed.

Kár, hogy nincs 8000 szinapszis az egész fejedben...

2022. ápr. 28. 21:36
 18/23 A kérdező kommentje:
Hogy a témánál maradjunk: egy partneremnel ment az oraltol valo elnevezés. De sok gyakorlás volt benne
2022. ápr. 28. 21:45
 19/23 anonim ***** válasza:
6%

Kérdező, akkor van egy rossz hírem: eddigi partnereid nem voltak elég jók. Az az egy esetleg kivétel ;-)

Én nem alkudnék meg, de te döntésed hogy kivel vagy és milyen áldozatok árán

2022. ápr. 28. 21:50
 20/23 anonim ***** válasza:
93%

No én nekem igaz p*csöm van, de azért leírom amit gondolok ha nem baj.

Tény, sok nőnek csak csiklóorgazmusa van és a szimpla ki-be húzogatástól nem fog elélvezni. Ne szégyelld, szerintem ez klassz hogy "mered" izgatni. Nekem volt olyan barátnőm aki annyira gátlásos volt, sosem lett volna képes magához nyúlni, így nekem sem tudott segíteni hogyan jó neki. Gondolatolvasó meg nem vagyok.

Amit imádtak többen, ha olyan pózban voltunk ahol tudtak dörgölőzni. Misszionárius, lovagló. Így nem kellett kézi munka, mindenkinek kényelmesebb, orgazmusuk is lett.

Soha egyetlen nőre sem szóltam rá hogy ne izgassa. Logikus, ha miattam nem izgatja, nem élvezi a szexet, egyenes következményként egy idő után szex se lesz.

Mivel azt írod 50p is kell egy férfival, a szex időtartama ezek szerint átlagon felüli, a gond nem itt lesz. A gondot te kreálod hogy feszengsz, és görcsösen akarod.

2022. ápr. 28. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!