Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem veszítetted el még a szüzességed?
Szia szüzikém. A kérdés adja magát.
Formalitás az alábbi:
kor, nem
kinézeted
indok
Kezdem én:
26/f
3/10
Volt rá esélyem, de nem éltem vele, majd nehezemre esett lányokkal kommunikálni, mert kb. taszítom őket.
<sarcasm>Mert nem lehet olyan a "kémiám" meg a "besugárzásom" meg a "kilépésem", hogy csak na?</sarcasm>
Nyilván sose lesz senkim, de sajnos nem tehetek róla, hogy csak a szép nők tetszenek. Ronda nőknek még a pinája se tud lázba hozni. Amúgy ronda nőm lehetett volna már pár, de azokat meghagyom a nyomorékoknak, akik megelégednek az ilyenekkel. Szívesen :).
IQ és általános műveltség (és egyébként még a fizetést is említhetném, bár ezzel nem ildomos hencegni) vonatkozásában 100% biztos vagyok benne, hogy itt kevés olyan van, aki engem le tudna győzni ;). EQ meg senkit nem érdekel.
Sajnálom, de ki kell ábrándítsalak, EQ az a jóképű szinonimája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!