Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha a szűzességemet a húgommal veszítettem el?
Figyelt kérdés
24F ő 22N2022. febr. 5. 02:47
2/22 anonim válasza:
Nagyon menő vagy kolompár! Apátok meg anyátok nem száll be?
5/22 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy képes megdugni valaki a testvérét. Nekem is van húgom de sosem lenne gusztusom megdugni
6/22 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ezt akár bűncselekmények is verte az oldal és nem annyira titkos hogy ne adnák ki az elérhetőségeidet 👮♂️🚨
7/22 anonim válasza:
Nem baj.
A gyerekeidnek majd meséld el az élményeidet.
8/22 anonim válasza:
Ne viccelj már, felnőtt emberek, utód nem lett, hol a bűn?
Inkább szomorú, hogy 24 évesen szűz volt....
9/22 anonim válasza:
A vérfertőzés igaz nem volt. De attól a Yardok biztos betudják vinni kihalgatni, hogy valóban nincs e gyerek meg ilyenek. Én az alatt biztos úgy megverném, mint szódás a lovát. Vagy beraknám valami beton b*zi mellé a fogdába ahol szét is kürtőlném mit tett 😀
10/22 anonim válasza:
na és hogy történt ez álmaidban? akkor már részletezheted is volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!