Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnő mellett ez megcsalás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő mellett ez megcsalás?

Figyelt kérdés
Egyik közeli fiú barátommal nálam voltunk fent, és elővette a farkát. De nem történt több, akarta hogy megfogjam de nem tettem meg. Ezen kívül hozzáért a mellemhez.

2022. ápr. 27. 17:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%
Nem megcsalás, de én elképzelni nem tudom, hogy a jóbarátommal, akiről tudom, hogy párja is van, ilyen helyzetbe keveredjek. Én a helyedben mélyen magamba néznék, és elgondolkodnék rajta, hogy jutottam el oda, hogy a mellemet fogdossa, meg előveszi a farkát...
2022. ápr. 27. 20:33
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

#11 e-e, a saját párkapcsolatáért a fiú felel. A lánynak minden bizonnyal abszolút csak barát volt a fiú, és mint olyan, az ember a barátjával néha találkozhat, beszélgethet, és főleg, mivel a srácnak kapcsolata van, a lánynak teljesen elképzelhetetlen lehetett, hogy ez legyen a szitu vége, a srác így tekintsen rá.

Persze, biztos, hogy a lány is tehetett volna ellene valamilyen szinten, pl nekem eleve nem jutna eszembe kettesben lenni fiú haverral a szobámban, de ez meg teljesen egyéni. Egy biztos, nem a lány a felelős, amiért a fiú(!!!) fogdosni kezdi és mutogatja a farkát. Főleg, hogy a lány vissza is utasította a srác kérését.

(Ha meg legyen igazad, a kérdező lány volt, aki flörtölt, akkor is a fiúnak lett volna kutya kötelessége felhúzni a kabátját és a cipőjét, és távozni, hogy "bocs, tudod jól, hogy barátnőm van.")

Nem kell itt a fiút mentegetni. Kérdező, remélem, elmondod a sztorit a barátnőjének. (#4 #5 voltam, asszem)

2022. ápr. 27. 20:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Részedről biztos nem megcsalás. A srác részéről annál inkább.
2022. ápr. 27. 21:05
 14/19 anonim ***** válasza:

12/13-nak

Nehezen tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy jóbarátommal oda jussak, hogy a mellem fogodda. Pedig van 2-3 férfi barátom, de eddig és ezután sem tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy a mellem akár lássa melltartó/fürdőruha nélkül bármikor is....

2022. ápr. 27. 21:07
 15/19 anonim ***** válasza:

#14 persze, világos, de a kérdés alapján az is simán lehet, hogy a srác ruhán keresztül ért a csajhoz. Ha a lány visszautasította a srác farkát, akkor mi alapján feltételezzük, hogy levetkőzött neki?

És bocs, vesszőparipám. HA tényleg levetkőzik is neki a lány, akkor a srác, akinek barátnője van, mi a túróért nem húz cipőt és távozik?

De mondom, ezt tartom kevésbé valószínűnek a kérdés alapján. (#12 voltam)

2022. ápr. 27. 21:25
 16/19 A kérdező kommentje:

Ruhán keresztül, váratlanul ért hozzám

Kivettem valamit a fiókból, aztán ránéztem, és már hozzá is ért a melleimhez

Meg akkor láttam hogy mikor lehajoltam nadrágon keresztül alám nézett

2022. ápr. 27. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

#16/16

Kedves kérdező, ez egy bunkó paraszt. Részemről minimum leordítom a fejét, de valószínűleg felképelem.

2022. ápr. 27. 21:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#16 óvodás kisgyerek szintjén van fejben. Gondold át hogy akarsz-e vele legközelebb kettesben egy légtérben maradni.
2022. ápr. 27. 21:32
 19/19 anonim ***** válasza:
#18, a kérdező sincs magasabb szinten. Összeillenek...
2022. ápr. 28. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!