Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő mellett ez megcsalás?
#11 e-e, a saját párkapcsolatáért a fiú felel. A lánynak minden bizonnyal abszolút csak barát volt a fiú, és mint olyan, az ember a barátjával néha találkozhat, beszélgethet, és főleg, mivel a srácnak kapcsolata van, a lánynak teljesen elképzelhetetlen lehetett, hogy ez legyen a szitu vége, a srác így tekintsen rá.
Persze, biztos, hogy a lány is tehetett volna ellene valamilyen szinten, pl nekem eleve nem jutna eszembe kettesben lenni fiú haverral a szobámban, de ez meg teljesen egyéni. Egy biztos, nem a lány a felelős, amiért a fiú(!!!) fogdosni kezdi és mutogatja a farkát. Főleg, hogy a lány vissza is utasította a srác kérését.
(Ha meg legyen igazad, a kérdező lány volt, aki flörtölt, akkor is a fiúnak lett volna kutya kötelessége felhúzni a kabátját és a cipőjét, és távozni, hogy "bocs, tudod jól, hogy barátnőm van.")
Nem kell itt a fiút mentegetni. Kérdező, remélem, elmondod a sztorit a barátnőjének. (#4 #5 voltam, asszem)
12/13-nak
Nehezen tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy jóbarátommal oda jussak, hogy a mellem fogodda. Pedig van 2-3 férfi barátom, de eddig és ezután sem tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy a mellem akár lássa melltartó/fürdőruha nélkül bármikor is....
#14 persze, világos, de a kérdés alapján az is simán lehet, hogy a srác ruhán keresztül ért a csajhoz. Ha a lány visszautasította a srác farkát, akkor mi alapján feltételezzük, hogy levetkőzött neki?
És bocs, vesszőparipám. HA tényleg levetkőzik is neki a lány, akkor a srác, akinek barátnője van, mi a túróért nem húz cipőt és távozik?
De mondom, ezt tartom kevésbé valószínűnek a kérdés alapján. (#12 voltam)
Ruhán keresztül, váratlanul ért hozzám
Kivettem valamit a fiókból, aztán ránéztem, és már hozzá is ért a melleimhez
Meg akkor láttam hogy mikor lehajoltam nadrágon keresztül alám nézett
#16/16
Kedves kérdező, ez egy bunkó paraszt. Részemről minimum leordítom a fejét, de valószínűleg felképelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!