Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok hány évesen nyaltak ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hány évesen nyaltak ki elsőnek titeket?? Izgultatok?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 27. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16%
10es kezd elásni magad de sietve,mert ku*vára maradi vagy.....12 évesen már ismertem a szomszédasszony muffját amit 13 évesen meg is kaptam. Ja és ez a 80 as évekbe volt.. Vágod?
2022. ápr. 28. 06:27
 12/13 anonim ***** válasza:
85%

A 10-es válaszolónak teljesen igaza van. Nem természetes dolog, hogy egy 12 éves kislány szexuális életet él. Még a 15 éves kornál is azt mondom rezeg a léc.

Mert bár lehet, hogy 12 évesen az a lány biológiailag már felnőtt, lelkileg még nagyon gyerek.

A te eseted pedig szerintem az a kivétel, ami erősíti a szabályt. A szomszédasszonynak pedig innen gratulálok, hogy egy 13 éves kisfiúval dugatta magát.

2022. ápr. 28. 08:09
 13/13 anonim ***** válasza:
19
2022. szept. 21. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!