Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti szex közben?
Én perverzen,csúnya szavakat mondok neki,mert felizgatja miközbe erösen dugom a csajom,hátulról dugva hajhuzás közepette mondom neki hogy szétdugom a pinád,vagy szop@s közbe szopjad te ki ri.anc,vagy szétke.élem a segged te perverz kur.a...beindul ezektöl,én meg pláne,sokszor alig birom visszatartani hogy ne élvezzek el mert annyira nyög és élvezi hogy engem is nagyon beindit.
39/F
Jól mondja a 13 aska.
A perverz szavak nagyon beindítóak.
Én, ha hátulról akciózunk, akkor dicserni szoktam a popsiján a lukacskát, és mindíg mondom neki, hogy:
Te ott is gyönyörű vagy, ahol más ronda. Ó de szivesen belenyalnék a kis picsádba.
Ettől ő marhára beindúl.
Néha van úgy, hogy jó nagyokat tud fingani, na ettől meg én gerjedek be úgy, hogy nem birom tovább épp ésszel.
Főleg ha közben előre nyúlok, és morzsolom a kőkemény bimbóit.
Ez olyan extázist eredményez, hogy állandóan verik a falat, vagy a radiátort a szomszédok.
Irígykednek, de nem baj.
Egy magányos nő lakik felettünk, többször mondtam neki, hogy ha hallja az akciót, akkor élje bele magát, és végezzen önkielégítést.
UI:
Azóta nem dörömböl.
Érdekes mi??? 😀😃😄😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!