Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hosszútávú megoldás a nagy libidó különbségre?
Olyan hölgyek, nők válaszát várnám, akik érintettek a témában. Sokkal magasabb a libidóm, mint a férjemé. Ha rámenős vagyok, akkor "hagyja magát" rögtön, de ő nem kezdeményez. Nem kívánja csak úgy a szexet, de én meg nem akarok mindig kezdeményezni.
Érintett barátnők/feleségek? Ti mit csináltok hosszútávon? Hogy lehet bírni?
10#
Ertem.Szval akkor te 20 ev házasság és 2 gyerekkel mögötted otthagyod a párod,akivel közösen feképítettetek egy életet,házat,mindent,mert a f$odnak vagy a pun@dnak nem elég a heti 1 vagy 2 ,mert heti 5kell .
Hát te tudod mi az ami az életben nélkülözhetetlen,és mi mennyit ér,amikor merlegre kerülnek a dolgok.De mint irtam egyszer fent ,egyszer lent.Ezt vésd az eszedbe!!
Eljön az idő mikor sírva kinyögsz egy menetet,mig a masik majd 2 öt vagy 3 akarna!!
Akkor jusson eszedbe ugyanez a szitu es csomagolj össze önkent és dalolva!!
#11 persze, mert ugye az, hogy nem működik a szex két ember között általában 20-30 év után derül ki... :D Az, hogy a ködös elméd szerint minden ember passzol minden emberhez, nem az én problémám. Vannak leküzdhető különbségek, akár szexualitás, akár bármilyen más területen is egy-egy kapcsolatban és vannak olyanok, amik túl nagy szakadékot képeznek két ember között ahhoz, hogy át lehessen hidalni. Egy ilyen kapcsolat hosszú távon valakinek a sérüléséhez vezet, akár tetszik neked, akár nem.
A saját frusztrációd meg ne másra próbáld hárítani, köszi puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!