Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a hosszútávú megoldás a nagy libidó különbségre?
Olyan hölgyek, nők válaszát várnám, akik érintettek a témában. Sokkal magasabb a libidóm, mint a férjemé. Ha rámenős vagyok, akkor "hagyja magát" rögtön, de ő nem kezdeményez. Nem kívánja csak úgy a szexet, de én meg nem akarok mindig kezdeményezni.
Érintett barátnők/feleségek? Ti mit csináltok hosszútávon? Hogy lehet bírni?
Több megoldás is van:
Kezdeményezel akárhányszor van kedved, ha neki jó tudomásul veszed, hogy ő ilyen
Csendben tűrsz
Megcsalod és szeretőt tartasz
Megcsalod és lelépsz az új pasival
Nem csalod meg, csak szimplán elhagyod
Viszont azt nem értem, hogy ha a felesége vagy eddig nem jött ki ez a dolog? Ha eddig is ilyen volt és ez zavar, akkor miért mentél hozzá? Ha meg újkeletű a dolog, akkor miért nem ültök le megbeszélni, hogy mi az oka, hogy kevésbé kívánja/nem kezdeményez?
Az én párom olyankor simogat és kiveri nekem némi masszázs olaj társaságában.
Ő is nyaljon ki téged néha ha nincs kedve szexelni.
"Szeretem, szeret, tervezzük a közös jövőt."
Csak lehet pár év múlva rohadtul fogod unni ezt a libidokulonbseget...
Azért azt ne feledjük hogy a libidó változhat,változik az évek alatt.Egyik félnek így a másiknak meg amúgy.Nomost akkor elhagyod 20 év után mert éppen rajött hogy sűrűbben dugna te meg nem?
Az elhagyás lehet hirtelen jó ötletnek tűnik,de bmeg mindig elhagysz majd vkit ha nem pont egyelő a libidod vele??
Mindket félnek valamennyire kompromisszumképesnek kell lennie,hogy egy kapcsolat tudjon hosszutavon is jó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!