Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai nap ismét együtt alszom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nap ismét együtt alszom a barátnőmmel és szűz vagyok, de első alkalommal szeretnék pettingelni vele és szexelni is, mikre kell odafigyelnem? 27F

Figyelt kérdés

Legelsőként azzal szeretném kezdeni, hogy nagyon szeretem a párom és boldog párkapcsolatban élek vele 11 hónapja. (A barátnőm 28 éves.) A másik dolog, hogy tisztában vagyok vele, 27 évesen nagyon ritka hogy egy fiú szűz legyen, de akkor is így alakult az életem. Úgy voltam vele, hogy megvárom míg megtalálom a megfelelő lányt az életemben, illetve, nagyon nehezen ment nekem a társkeresés. Sok kudarc ért engem és nehéz volt újra és újra elkezdeni a párkeresést.

A barátnőm és én már nagyon sokszor találkoztunk egymással és volt, hogy együtt is aludtunk 3 alkalommal, de semmi szexuális nem történt még. Azt éreztem, nem állok rá készen és túlságosan izgultam volna. Tisztában vagyok vele, hogy 27 évesen szokatlan, hogy egy fiú szűz, de nem lettem volna képes sietni bármit is... Idő kellett nekem a dolgokhoz. Ez az első sikeres párkapcsolatom, amiben most vagyok. Minden annyira új volt a számomra a dolgok elején és sok dolog még most is az.

A mai nap együtt alszom a barátnőmmel és éppen holnap lesz, hogy napra pontosan 12 hónapja járunk egymással, tehát pontosan egy éve! Arra gondoltam, hogy eljött az idő nekem és szeretnék pettingelni vele, illetve, szeretkezni is! Nem mondtam semmit ezzel kapcsolatban a páromnak, meglepetésnek szánom a dolgot. (A barátnőmnek már volt korábban kapcsolata és ő nem szűz többé.)

A barátnőm mindig nagyon megértő volt velem és sohasem siettünk semmivel. Amikor azt kértem eddig 3 alkalommal, hogy aludjunk együtt, teljesen megértette a dolgot és nagyon elfogadó volt. Örült is annak, hogy nem az a típusú srác vagyok, aki csak a szexre megy. Mindig azt mondta, akkor fogunk szexelni, amikor készen állok rá. Én úgy érzem, ma este már készen leszek, de ez meglepetés a számára és nem mondtam el neki.

Teljesen egyedül leszünk ma otthon a lakásában, senki nem lesz ott. (A szülei ma nem alszanak otthon, vendégségbe mentek. Részben azért, mert tudják, ma is együtt alszunk és nem szeretnének zavarni minket semmiben.) Azt találtam ki programnak, hogy a romantikus vacsora után (főzni fogok spagettit és lesz gyertya is meglepetésnek) elkezdjük nézni közösen az egyik kedvenc romantikus filmünket. (Már láttuk sokszor, jókat szoktunk mulatni rajta.) A film közben szeretnék hozzábújni, elkezdeni őt csókolni, utána pedig fokozatosan közelednék: elkezdeném simogatni a melleit, utána benyúlnék a pólója alá és simogatnám a hasát, levenném róla a pólót, utána a nadrágot. Utoljára hagynám a melltartóját és a bugyiját és közben persze én is levetkőznék. Utána bemennék vele az ágyba és innentől jönne a petting és szeretkezés. Természetesen van nálam óvszer, vásároltam magamnak. A biztonság kedvéért, több félét is vásároltam, hogy biztos legyen olyan, ami megfelelő!

Nagyon izgulok! Félek is egy kicsit, őszintén szólva. Tudtok nekem tanácsokat adni? Mikre figyeljek oda? Hogyan kényesztessem a barátnőm, hogy kellemes legyen neki? Szeretnék egy gyönyörű éjszakát ajándékozni ma neki! Szeretnék odafigyelni rá, amennyire csak lehet! Milyen ötleteket tudtok nekem adni? Megfelelő-e a romantikus terv, amit kitaláltam ma estére?

2022. ápr. 25. 17:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Pont hétfő este akarod megdugni? Várj inkabb szombatig. Bár tökmindegy annyira izgulsz hogy amugy is szar lesz
2022. ápr. 25. 18:28
 12/26 A kérdező kommentje:

18:28

Én ezen a héten nem dolgozom, a barátnőm pedig mindössze csütörtökön és pénteken fog menni dolgozni. Szóval bőven van időnk egymásra. És kérlek ne mondj olyat, hogy "rossz lesz" az élmény mert túlságosan izgulok. Inkább próbáljunk meg optimisták és nyugodtak lenni, nekem ez nagyon fontos!

2022. ápr. 25. 18:32
 13/26 anonim ***** válasza:
30%

Ja es csufoltak hogy szuz vagy hát minek mondtad el nekik?! Semmi kozul hozzá

Mai vilagba az emberek 99%-ának hazudni kell mert ellened forditják az infókat

2022. ápr. 25. 18:33
 14/26 A kérdező kommentje:

18:33

Tudom, hogy naiv dolog, de én egy őszinte ember vagyok. Különösképpen azokkal vagyok őszinte, akik fontosak a számomra. Sajnos a nehéz úton kellett megtanulnom, hogy nem szabad mindenkiben megbízni és hogy átverhetnek téged. Ma már sokkal óvatosabb vagyok, hogy kiben bízom meg.

2022. ápr. 25. 18:40
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül az a fontos, hogy Magadat add. Ahogy elolvastam a leírásod, nekem az jött át, hogy egy nagyon kedves és megértő Barátnőd van. Ha valami nem úgy sikerülne, ahogy eltervezted, akkor sem kell szerintem izgulnod, mert megértően fogja kezelni a helyzetet.

Szerintem egy nagyon szép és hangulatos estétek lesz. (hasonlót el tudnék magamnak képzelni) Minden jót, szurkolok Nektek!

44F

2022. ápr. 25. 19:31
 16/26 A kérdező kommentje:

19:31

Köszönöm szépen! Rengeteget jelent nekem a támogatásod! Pont erre volt most szükségem, hogy ilyen jellegű üzenetet olvassak! Megnyugtattál engem és nagyon hálás vagyok érte! Most már sokkal vidámabban várom a ma éjszakát!

2022. ápr. 25. 19:33
 17/26 anonim ***** válasza:
Majd elmeséled mi volt?
2022. ápr. 25. 20:56
 18/26 anonim ***** válasza:
Én 28 éves koromig voltam az. De ennyire nem stresszeltem rá. Nem ment a csajozás, aztán jött egy tőlem 10 évvel fiatalabb lány aki azt akarta, hogy legyek a szeretője. Bele mentem és elég hamar eljutottunk a szexig. Már az első alkalommal amikor ott aludt nálam. Nem tudom, hogy ezzel miért kell ennyire görcsölni.
2022. ápr. 25. 22:12
 19/26 A kérdező kommentje:

Szeretném elmesélni, hogy milyen volt a tegnap este! Rengeteg érzés kavarog most bennem. Ahogyan elterveztem, főztem neki egy romantikus vacsorát, utána a kanapén összebújva néztük a kedvenc filmünket. Odabújtam hozzá és megcsókoltam, aztán elkezdtem közeledni felé. Gyengéden összesimultunk és elkezdtem simogatni a melleit, utána pedig a hátát és a hasát. Levettem róla a pólót, ő is rólam, aztán lekerültek a nadrágok. Ott voltunk végül bugyiban és rajta pedig a melltartó. Ekkor elkezdtem aggódni és meg is álltunk. Egyszerűen leblokkoltam és nagyon nehéz volt minden. Izgultam, aggódtam, görcsöltem, többször meg is álltunk és mondta a barátnőm, hogy semmi sem kötelező. Aztán végül úgy voltam vele, csak beszélgetni szeretnék.

Elmondtam neki a félelmeim, az aggodalmaim. Mondtam neki, félek hogy ügyetlen leszek, félek hogy nem fog menni nekem. Azt is elmeséltem neki, hogy az életem során sokan csúfoltak, amiért még mindig szűz maradtam. Felidéztem neki a korábbi sikertelenségeket és hangsúlyoztam, hogy mennyire különlegesnek lánynak tartom őt és milyen fontos nekem, hogy párkapcsolatban lehetek vele. Azt is tudomására adtam, hogy nagyon szerencsésnek érzem magam mellette, illetve, hogy nagyon szeretem őt. Azt válaszolta, hogy ő is nagyon szeret engem és hogy akkor sincsen semmi baj ha most nem fog történni semmi komolyabb és hogy nyugodtan ráérünk mindennel, nem probléma ha most nem jön össze a dolog.

A beszélgetésnek hála megnyugodtam, átöleltem őt és bementünk az ágyba. Hosszasan csókolózni kezdtünk és végül a maradék ruhákat is levettük egymásról. Csak arra figyeltem, mennyire szeretem őt és hogy mennyire tetszett nekem, végre látom őt ruha nélkül! Ezután jött a petting és szex, amiket nagyon élveztem! Szuper élmény volt az egész és fantasztikusan éreztük magunkat! Persze, voltak részek amik kevésbé mentek, de sokat segített nekem a barátnőm és nem volt terhére, hogy olykor vezetnie kellett bizonyos dolgokat. Ennél a pontnál már teljesen át tudtam adni magam a szituációnak és megkönnyebbültem.

Zárásképpen azt szeretném mondani, hogy minden nagyon szépen alakult és csodálatos élményekkel gazdagodtam. Az eleje valóban nagyon nehéz volt, többször meg is álltunk, de utána rendben mentek a dolgok. Köszönöm szépen a támogatását mindenkinek!

2022. ápr. 26. 09:46
 20/26 anonim ***** válasza:
Szép munka! Csak így tovább! Szerencséd van a csajjal.
2022. ápr. 26. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!