Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek bejön a kis pénisz (12 centi alatt), nektek mi tetszik benne?
Jobb érzés vagy szeretitek ezzel alázni a tulajdonost? Mi az oka?
(Nem, nekem teljesen átlagos 16cm szerszámom van, csak kíváncsi vagyok)
13as
Nem, nem mindegy. A punciméret is általában arányos.
12 alatt már nagyon kicsi, szerintem ilyenre egy lány sem vágyik.
F
Olvasva a kommenteket csak nézek, és nem hiszek a szememnek, hogy ilyen primitív a magyar fiatalság. Hihetetlen.
1. Nem a pénisz méretétől fog elélvezni egy nő. Volt egy barátnőm, akivel úgy kellett csinálnunk, hogy lepedőt terítrttünk alá, mert olyanokat spriccelt, és úgy folyt szét rajtam, hogy úsztunk. Nekem 14 cm-t adtak, az előző barátjának nagy volt, de nála nem, hogy nem járt így, de fájt neki.. Vele 1, velem 8 évig volt.. (;
2 volt tágabb és hosszabb párom is, ő nem tudott olyat mint az előző, de fél óra alatt legalább 3x elment egy alkalommal..
3 nekem nem kell a farkam ahhoz, hogy a lány remegjen, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem van nyelvem és ujjaim is, megtalálom a G-pontot, 5 perc se kell és vonaglik a kisasszony.. (;
100 szónak is egy a vége, a női orgazmus nem csak a férfi érdeme, csak az egoista barmok hiszik ezt, a nőnek ugyanúgy tudnia kell, hogyan jut a csúcsra. Másodszor aki csak a 20 centistől élvez el, az nem ismeri magát, fogalma sincs az izmai működéséről, vagy arról, hogy ott is vannak, és használhatná őket, valószínűleg csak fekszik és várja a csodát, vagy ugrál rajta és azt hiszi, hogy ezzel minden el van intézve, mert ritka az olyan extrém méretű hölgy akinek tényleg indokolt lehet egy 20 centis vállról indítható, mert tövig el tudja nyelni...
Harmadrészt, aki a számokban keresi a kielégülést, annak inkább az ELTE matek szakát ajánlom, mert a szex nem arról szól... Fontos a passzolas, de ezt ki kell tapasztalni és a kisfarkú ember sem tehet róla, hogy ilyennek született, ahogy az elefánt méretekkel megáldott hölgy sem...olvassátok kámaszutrát, ott leítnak erről mindent.. (;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!