Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akiknek bejön a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknek bejön a kis pénisz (12 centi alatt), nektek mi tetszik benne?

Figyelt kérdés

Jobb érzés vagy szeretitek ezzel alázni a tulajdonost? Mi az oka?

(Nem, nekem teljesen átlagos 16cm szerszámom van, csak kíváncsi vagyok)

2022. ápr. 25. 11:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom, de mikor a kifejezetten szűk csajomat dugom keményen, már percek óta tövig adom neki, aztán elszólja magát önkivületi állapotban, hogy nyomd már tövig, az felbecsülhetetlen :D És nekem 15 cm a farkam. Nem akarok belegondolni, milyen annak, akinek 12 cm...
2022. ápr. 26. 09:02
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom, azoknak jön be, akik extra szűkek, és a normál meg a nagy méret már kényelmetlen nekik. Biztos akadnak ilyen lányok is, bár nyilván nem túl sokan. Olyan viszont nem nagyon van szerintem, hogy valaki az alázás miatt örülne annak, ha egy pasinak kicsi. Én ilyen esetben közlöm, hogy nem jó, nem élvezem, és lépek tovább. És a nők túlnyomó többsége így van ezzel szerintem. Maximum nem mondja meg konkrétan, hogy a méret nem oké, hanem valami másra fogja. De csak azért biztosan nem marad a pasival, hogy cikizhesse időnként a mérete miatt.
2022. ápr. 28. 18:53
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Ha egy nő szűk, annak mi köze van a farok hosszúságához? Nem keresztben akarja betenni egy férfi sem. Ha a nő szűk, akkor olyan mindegy, hogy 12 vagy 21 centi HOSSZÚ egy pénisz, nem?
2022. ápr. 29. 15:39
 14/17 anonim ***** válasza:
59%

13as

Nem, nem mindegy. A punciméret is általában arányos.

2022. ápr. 29. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
70%

12 alatt már nagyon kicsi, szerintem ilyenre egy lány sem vágyik.

F

2022. ápr. 29. 16:15
 16/17 anonim ***** válasza:
93%
Mélyre be lehet venni.
2022. ápr. 29. 16:24
 17/17 anonim válasza:
100%

Olvasva a kommenteket csak nézek, és nem hiszek a szememnek, hogy ilyen primitív a magyar fiatalság. Hihetetlen.

1. Nem a pénisz méretétől fog elélvezni egy nő. Volt egy barátnőm, akivel úgy kellett csinálnunk, hogy lepedőt terítrttünk alá, mert olyanokat spriccelt, és úgy folyt szét rajtam, hogy úsztunk. Nekem 14 cm-t adtak, az előző barátjának nagy volt, de nála nem, hogy nem járt így, de fájt neki.. Vele 1, velem 8 évig volt.. (;

2 volt tágabb és hosszabb párom is, ő nem tudott olyat mint az előző, de fél óra alatt legalább 3x elment egy alkalommal..

3 nekem nem kell a farkam ahhoz, hogy a lány remegjen, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem van nyelvem és ujjaim is, megtalálom a G-pontot, 5 perc se kell és vonaglik a kisasszony.. (;

100 szónak is egy a vége, a női orgazmus nem csak a férfi érdeme, csak az egoista barmok hiszik ezt, a nőnek ugyanúgy tudnia kell, hogyan jut a csúcsra. Másodszor aki csak a 20 centistől élvez el, az nem ismeri magát, fogalma sincs az izmai működéséről, vagy arról, hogy ott is vannak, és használhatná őket, valószínűleg csak fekszik és várja a csodát, vagy ugrál rajta és azt hiszi, hogy ezzel minden el van intézve, mert ritka az olyan extrém méretű hölgy akinek tényleg indokolt lehet egy 20 centis vállról indítható, mert tövig el tudja nyelni...

Harmadrészt, aki a számokban keresi a kielégülést, annak inkább az ELTE matek szakát ajánlom, mert a szex nem arról szól... Fontos a passzolas, de ezt ki kell tapasztalni és a kisfarkú ember sem tehet róla, hogy ilyennek született, ahogy az elefánt méretekkel megáldott hölgy sem...olvassátok kámaszutrát, ott leítnak erről mindent.. (;

2024. máj. 15. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!