Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugtassatok meg lányok hogy nem csak én szeretem a sperma ízét...ugye nem vagyok egyedül?
Figyelt kérdés
L/182022. ápr. 24. 23:50
12/18 anonim válasza:
Simán lenyelhető, van akié még finom is.
14/18 anonim válasza:
Én nem az ízét szeretem (mellesleg akinek szoktak a szájába élvezni, az tudja, hogy amúgy is mindig változó az íze, még ugyanannál a pasinál is), hanem azt az érzést ahogy a számba spriccel. Az nagyon izgi.
Az ízével általában nincs bajom, néha van hogy keserű, de olyankor gyorsan lenyelem.
15/18 anonim válasza:
Szerintem büdös, az íze pedig rettenetes. Épp csak annyira vagyok képes, hogy ne öklendezzek, pedig egyébként szívesen csinálom, de a végtermék rémes.
17/18 anonim válasza:
Nem tudom, nekem a sajátom sose volt rossz ízű vagy szagú. Szerintem azok a lányok, akik azt mondják, büdös, rossz ízű, ott valami orvosi gond lehet a párjukkal.
18/18 anonim válasza:
Én imádom szeretem a sok spermát, csoportosan kapom hetente többször is 🌝.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!