Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan viselkedjek vele ezek után?
Figyelt kérdés
A férfivel egy ideje “barátok” vagyunk már, de mindig is húztuk egymás agyát, és volt köztünk némi szexuális feszültség. Ma este feljött iszogatni, jót beszélgettünk, aztán megcsókoltam, én magam is meglepődtem. Azonnal visszacsókolt, és elég gyorsan a hálóban kötöttünk ki. Soha senkivel nem csináltam ilyen mocskos dolgokat, és nem élveztem ennyire. Ő volt az első férfi akivel orgazmusom volt, azt hiszem ezt sejti is, mert tudott a korábbi “csodás” szexuális életemről. Szerintem káromkodtam is, amit nagyon ritkán szoktam, és kicsit szégyellem magam hogy ennyire élveztem. Nem tudom most mit gondolhat rólam, és hogy most mi van… mikor elment nagyon pajkosan vigyorgott amit szóvá is tettem, erre annyit mondott hogy csak azért mert tudja hogy legközelebb még hangosabb leszek, és búcsúzóul megcsókolt, és a fenekemet is megmarkolta közben. 23N és 28F2022. ápr. 24. 22:29
2/4 anonim válasza:
Szerintem élvezd, éld meg, legyél felszabadult, hangos, picit mocskos, pajkos, vad, szerelmes, vonzó, izgató, vágyódó...
Legyél boldog!
Így viselkedj vele ezek után :)
3/4 anonim válasza:
Úgy ahogy eddig. Örülj a helyzetnek, élvezd. Annyi, hogy tisztázzátok le milyen kapcsolatban vagytok, fejben tedd helyre, nehogy pofára esés legyen.
4/4 GálG válasza:
A 2-es tökelétesen leírta!
Csak élvezd végre, nem csak a férfiaknak jár az orgazmus!
Éld meg a vágyaid mert később bánni fogod ha fiatalon nem tetted meg mindazt amire vágytál.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!