Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szégyenlünk beszélni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyenlünk beszélni a szexről?

Figyelt kérdés
Szóval miért szégyenljük megosztani tapasztalatainkat másokkal, miért nem beszél erről senki? Miért szégyenljük egymás előtt miközben mindenki csinálja?

2022. ápr. 24. 20:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
27%
Magánügy.
2022. ápr. 25. 00:14
 12/31 anonim ***** válasza:
91%
egyszerűen nem tudsz erről beszélni, mert nagyon sokan visszaélnek az infóval. Kihasználnak, megaláznak, csak mert nem tetszik nekik valami, vagy féltékenyek, vagy azt hiszik kemények lesznek azzal, hogy kiteregetnek és lejáratnak. Nagyon nagyon nehéz megnyílni mások előtt, mert sok a rossz akaró ember. És a szex nagyon intim téma, amit nem szeretnél, hogy mindenkihez eljusson, ezért csak olyannal tudsz beszélni, akiben nagyon megbízol és még ők is sokszor visszaélnek. De ez lehet másban is, én is hülye mód megosztottam már kétségeimet és tudatos hiányosságaimat, negatívumjaimat olyanokkal, akikkel azt hittem barátok vagyunk és pofátlan mód kihasználták, lenézőek voltak, megaláztak mások előtt, mert hatalmuk lett felettem az infó által és nagyon veszélyes az, akinek hatalmat adsz a kezébe.
2022. ápr. 25. 09:51
 13/31 anonim ***** válasza:
63%
Én szoktam. De nem mindenkivel!
2022. ápr. 25. 11:40
 14/31 anonim ***** válasza:
84%
Sosem szégyelltem,csak ez nem olyan téma,amiről bárkivel beszél az ember
2022. szept. 5. 13:09
 15/31 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, ez miért van így. Én imádok a szexről dumálni, kb bárkivel elbeszélgetek, főleg a betegebb elképzeléseimről. Sajnos sokszor nem fogadják jól, mert mindenki prűd, és fúj én erre nem vagyok kíváncsi, stb. Hát én az vagyok szívesen végighallgatom más történeteit is.
2022. szept. 5. 19:36
 16/31 NTBS ***** válasza:
9%
Keresztény gyökereink miatt.
2022. szept. 6. 15:02
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szex jó, és sokan nem élhetik meg, ezért zavarja a társadalmat az erről beszélés. Valakinek egy elrontott szerelmet hoz fel, és ideges lesz tőle, szóval ezért nem beszélünk.
2022. szept. 6. 23:59
 18/31 anonim ***** válasza:
47%
Semmi köze a kereszténységhez agymosottak. Illemből nem beszélünk.
2022. szept. 7. 00:00
 19/31 anonim ***** válasza:
Nem szégyelem én de a kakisex nem izgat mindenkit...és akkor még szépen fogalmaztam.
2022. szept. 15. 11:34
 20/31 anonim ***** válasza:
51%
Egyértelműen a keresztény vallás következménye, ami bűnnek tartja a szexet.
2022. szept. 24. 16:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!