Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretnek orálozni?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok mert például a régi barátnőm mindig azzal kezdte az együtt létet hogy lecumizott de a mostaninak ha nem kerem akkor soha nem jutna eszébe2022. ápr. 24. 15:33
2/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretek. De csak annak, aki hangot is mer kiadni és visszajelzi azt, hogy hű ez tényleg jó.
Ha csak tűri és fekszik, mint egy darab fa.... na az kérheti is...
4/14 anonim válasza:
Én szeretek,ha örömöt okozok a páromnak az engem is jó érzéssel tölt el.
7/14 anonim válasza:
Én szeretem,felizgat ahogy a pasi élvezi mit művelek vele.
8/14 anonim válasza:
Én szeretek, teljesen beindít. Jelezze a férfi, hogy élvezi, és kész vagyok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!