Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok nők miért nem tudnak és nem is szeretnek orálozni?
igazából elég változó, hogy ki mennyire csinálja jól és kortól sem függ ahogy eddig tapasztaltam..
mondjuk az, hogy valaki nem csinálja az nálam nonsense.. nekem alap hogy kinyalom a csajt szóval én is elvárom, hogy szájjal is kényeztessenek.. amúgy olyan partnerek között akiknél megvan a kölcsönös vonzalom, vágy, nem hiszem, hogy ne csinálnák..
nálam sose volt olyan, hogy azt mondta volna a partnerem, hogy fujj kösz nem, vagy bocsi én nem csinálom :D ez annyira alap már manapság szerintem..
olyan viszont volt már, hogy nem volt valami ügyes a lány, van akinek van érzéke hozzá és van akinek nincs.. ugyanúgy mint pasiknál a nyalásban
2 emberen múlik minden .
Hidd el ha minden oké egy Nőnek se kell könyörögni
A herék még külön kategória pasija válogatja.
Van akinek nagyon érzékeny fájdalmas vagy csikis érzés ez szokott hamarabb előfordulni
És nagyon ritka amikor egy férfinek jól esik és izgató hogy a herékkel is foglalkozva vannak (puszi, nyalás, szopkodás)
Szóval mivel az előbbi eset gyakoribb így a legtöbb nő békén hagyja a mogyikat mert nem akar fájdalmat okozni .
Persze ha a srác külön megjegyzi hogy lehet még jól esne neki akkor természetesen ott is kényeztetünk csak óvatosan.
A másik ami eszembe jutott ha ki nyitnád a szád és elmondanád mi hogyan esne jól akkor talán nem csak fsz cibálast kapnál .
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!