Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti tényleg élvezitek, ha egy random idegen lánnyal szexeltek, aki iránt nincsenek érzéseitek?
Vagy ez csak valami ösztön, mint amikor valaki nagyon éhes, és olyat eszik, amit igazából nem is szeret, de muszáj? Vagy tényleg elég csak egy formás popsi, mell, egy lyuk és ennyi kész?
Nem tudom, néha belegondolok, hogy tényleg erre vágynak-e a fiúk, vagy ez inkább csak társadalmi nyomás, menőzés a haverok előtt, státusz, hogy ezt meg azt a csajt megdugta, mert szép lány, a suli menőcsaja, vagy nem tudom.
Persze hogy élvezem,ha nem akarnék dugni akkor nem dugnék. Ez nem valami kényszer.
Miért kellen érzenek valamit iránta? Csak jól akarom érezni magam.
A mozit sem kell szeretnem ha megakarok nézni egy jó filmet.
Én sokkal felszabadultabb vagyok ha olyannal csinálom akit szeretek is. De persze ettől még a puszta szexet is élvezem.
De amúgy nem értem a kérdést. Ha van egy férfi aki érzelmek nélkül szexel, akkor van egy ilyen nő is.
14
Nem biztos,hogy a nonek nincsenek erzelmei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!