Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A hatalmas önbizalomnak (sőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hatalmas önbizalomnak (sőt sokszor csak tettetett önbizalomnak) ekkora óriási szerepe van abban, hogy a lányok körében vonzó legyen valaki?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, szinte akármekkora személyiségileg kretén emberrel találkozom életem során, ha nyomul nyomul és süt róla, hogy hihetetlenül meg van magával elégedve, és ha kell odamegy a 10/10-es csajtársasághoz és velük is elkezd dumálni, akkor valahogy a lányok felfigyelnek rájuk.

Hangsúlyozom, itt most tényleg nem az alfahímekről beszélek, akik mindegy mit csinálnak, magukba bolondítják a gyengébb nemet, ezek hivatásos szar személyiségek, igaz lehet csak szerintem és valójában én vagyok a mocsadék személyiség:D

2022. ápr. 24. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőnek az alfahím tulajdonságok tetszenek. Ha jól megjátszod, az is tetszik nekik.
2022. ápr. 24. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:

És mégis milyen az a tettetett önbizalom?

Egyébként igen, elég sokat dob a latba, ha valakinek megvan a kellő önbizalma

2022. ápr. 24. 10:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaló, de mi ezzel a gond?

Egy extrovertált, magabiztos ember magasabb eséllyel sikeres és elégedett.

Mindenki fokozott örömmel tölt időt pozitív jellemvonású emberekkel.

2022. ápr. 24. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Eléggé evidens a kérdés.

Igen.

2022. ápr. 24. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!