Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erősen túlsúlyos,hatalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erősen túlsúlyos,hatalmas idomokkal rendelkező hölgyek,lázba hoz benneteket az,ha érzitek,hogy egy férfi imádja a testeteket,odavan értetetek?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy a legtöbb nagyon nagy nő nehezen fogadja el magát,de mi van akkor,ha egy férfi meg így találja vonzónak,így szereti? Szépnek látja a hatalmas méreteit?

2022. ápr. 19. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egészségére. Szerintem súlytól függetlenül mindenkit izgat a tudat ha a másik félnek tetszik. Nem kell ehhez extra nagynak lenni, az mindenhogy izgalmas ha a másiknak tetszik a teste.
2022. ápr. 19. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Hogy lehet ilyen hülye kérdést kiírni? "Lázba hoz"..szerinted súlyá

tól függetlenül nem örül bárki annak, ha vonzónak találja a másik nem? Semmivel sem masabbak a túlsúlyosak.

2022. ápr. 19. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
98%

Nekem volt egy kapcsolatom egy +130 kg nővel.Főnököm volt.

Elején csak sima főnök beosztott szerep volt.Ő egy kis céget irányított.

majd pár véletlen alkalom volt mikor észrevette hogy tetszik nekem amit látok.bepróbálkozott finoman, majd durvábban.Én huszonéves voltam, ő már közel az 50-hez.

Domináns viselkedésű volt,néha csúnya dolgokat csinált velem szex közben de mindketten élveztük.Férje már nem tudta szexuálisan kielégíteni.

2 évet voltam vele, ő szakított velem, mert rájött a férje és válni akartak miattam.

Azóta nem találkoztunk, mert a céget is otthagytam.

2022. ápr. 19. 13:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Teljesen logikus,amit írtatok,én is így gondolom.De....volt olyan hölgy/extrém túlsúlyos/,aki azt írta,hogy ne a teste miatt szeressem.Mindenki elsőre a külsőt látja,utána ismeri meg a belsőt.Ismerkedni is a külső alapján szoktak.
2022. ápr. 19. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
A legtöbb kövér nő utálja magát azért amiért kövér, szóval ne ezzel próbálkozz már az elején.
2022. ápr. 19. 14:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled.De ha maga nincs kibékülve a testével,miért baj az,ha egy férfi meg szépnek,izgatónak tartja így?
2022. ápr. 19. 14:07
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Nem baj. Persze, hogy pozitív, ha tetszem neki, csak kicsit nehéz elhinni. :) Én mindig azt mondom, hogy amíg nem látott pucéran, addig csak nagyon visszafogottan bókoljon, mert csak zavarba jövök és azt fogom hinni, hogy egy tökéletes nőt vár, de én nem vagyok az. Ha viszont lekerült a ruha, akkor jöhet az istenítés, mert akkor már mindent láttál és csak kényelmesebben, jobban érzem magam tőle, ha így is szépnek látnak. ^^

Én 120 kiló vagyok, de lehet, hogy mások nem ilyenek. Nekem elég rossz az önbizalmam.

2022. ápr. 19. 14:38
 8/9 A kérdező kommentje:

A legtöbb nagy méretű nő úgy van,mint te.Volt olyan kedvesem,aki egy hónap levelezés után sem hitte el,hogy tetszik nekem 175 kg-osan.

Amikor először voltunk együtt,csak korom sötétben volt hajlandó meztelenre vetkőzni.Amikor érezte,hogy teljesen odavagyok érte,akkor feloldódott,s csodálatos volt vele a szex.

2022. ápr. 19. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Van egy mérőszám, a testtömegindex ami megmutatja az ideális testsúlyt! Körülbelül ugyanaz ami a szemnek szép, és egészséges. Két 100 kilós ember szenved a szexszel. Aki erre gerjed, valószínűleg beteg. Én haragszom magamra ha rámszalad néhány kiló. Alig várom hogy lemenjen. :(
2022. ápr. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!