Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt miért csinálják sokan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálják sokan?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy mostanában akármit is rakok ki Facebookra akkor rögtön bepróbálkoznak páran. Múltkor feraktam egy eladó biciklit egy biciklis csoportba és egyből jöttek a bejelőlések facen meg instán meg a privátok, hogy nem e érdekelne szex vagy valami. Pedig nem is extra a prof képem. Az arcom van csak rajta. Semmi, se a mellem, se a seggem meg teljesen privát mind az instám mind a facem. De akkor miért találnak be az ilyenek?
2022. ápr. 23. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
mert mindenhol próbálkoznak, nekem ezért nincs kint saját képem nyilvánosan
2022. ápr. 23. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért próbálkoznak, mert nincs vesztenivalójuk.

Élőben már nem biztos, hogy olyan bátrak lennének... :,3

2022. ápr. 23. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a FACE-en nem próbálkozom!

Ha tetszik valaki, oda merek menni, udvarlok, bókolok, (csókolok,) és ha nem hajtanak el, akkor még randi is lehet belőle!

De előfordult már instant szex is!

2022. jún. 26. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!